Annonce

Modne mænd inviterer til fest
kulturnatten2016_029_090916.jpg

Kulturnatten i Rødovre

Det hører til sjældenhederne at bands, kor og orkestre inviterer til gratis koncert og tilmed serverer gratis fadøl, men i Rødovre er B.77 Mandskor undtagelsen. Billedet er fra sidste efterårs kulturdag på rådhuspladsen i forbindelse med Vestegnenes Kulturuge. Foto: Arkiv
Koncert De garvede sangere fra B.77 Mandskor kan opleves på slap line i Viften den 18. maj til deres årlige koncert i kulturhuset. ”I år bliver det med alle de gode gamle evergreens,” siger korets talsmand, Preben Riel.
Fakta

Koncerten med B.77 Mandskor finder sted i Kulturhuset Viften fredag den 18. maj klokken 20. Dørene åbner klokken 19 og du skal komme i god tid, hvis de vil sikre dig en siddeplads. Der er plads til i alt 400 koncertgæster.

Du kan næsten være sikker på, at de nydelig klædte herrer fra B.77 Mandskor er til stede, hvis der er fest i gaden. For uanset om det er kulturuge på rådhuspladsen eller byfest på plænen, står de klar til at sprede glæde med sange, som alle kan synge med på.
Mandskoret har gennem årene opbygget en stor fanskare og alle pladserne i Viften skal nok blive besat, når koret i næste uge inviterer alle til gratis koncert i kulturhuset.
”Og der er som altid en gratis fadøl til alle,” siger Preben Riel, inden han takker de mange sponsorer, der hvert år gør det muligt at finansiere det gratis arrangement.
”Det kan kun lade sig gøre fordi vi har mange lokale, der støtter os i det vi laver, så der skal lyde en stor tak til dem.

De gode gamle sange
B.77 Mandskor har eksisteret i 24 år og det er efterhånden blevet en fast tradition, at der en gang årligt inviteres til gratis koncert i Viften.
”Vi har haft udsolgt de sidste mange år og vi håber selvfølgelig på stor opbakning næste fredag,” siger Preben Riel, inden han løfter sløret for, hvad publikum kan forvente.
”Vi har udvalgt sange, som vi selv kan lide at synge og sange som vi ved at publikum kan lide at synge med på. Det bliver alle de gode gamle evergreens,” fortæller Riel, imens han nævner navne som John Mogensen, Elvis, Flemming ’Bamse’ Jørgensen og The Beatles.
”Dem kommer vi til at spille, men også mange andre,” siger han.
I alt har mandskoret udvalgt 31 numre, hvoraf de selv spiller musik til 13 af numrene.
”Vi blev opfordret af publikum til selv at spille musik til numrene og til koncerten har vi to på guitar, en på bas og en på trommer. Vi er efterhånden blevet ret dygtige, hvis jeg selv skal sige det,” siger Preben Riel.

Annonce
Kommentarer
Top