Annonce

Legendarisk besøg
Herbert_Knox_Besøger_Rødovre_210518_IN-3-of-12.jpg
Her ses Herbert Knox foran væggen med vindere af The Danish – Canadian friendship trophy, som pokalen også kaldes blandt spillere og fans. Foto: Ian Nielsen
ishockey En sand ishockeylegende besøgte i mandags Rødovre Skøjte Arena

Hvert år vælger spillerne fra Rødovre Mighty Bulls selv en spiller fra egne rækker, der skal modtage Herbert Knox Pokalen – en pokal Rødovres første udenlandske spiller ved samme navn indstiftede, da han for årtier siden skøjtede ud med tyren på brystet. I mandags var han i Danmark for at se VM i ishockey og besøgte selvfølgelig Rødovre, hvor han blev overrasket af andre tidligere holdkammerater og fik en rundvisning. Her ses han foran væggen med vindere af The Danish – Canadian friendship trophy, som pokalen også kaldes blandt spillere og fans.

Kommentarer
Top