Annonce

Kom med til den STORE klassefest
ungfest1.jpg

AFSLUTNINGSFEST: Vil du med til den STORE klassefest, så tilmeld dig begivenheden på Facebook og invitér dine venner, så der bliver mange deltagere nok til at afholde festen, der finder sted på Tinderhøj Skole den 8. juni fra klokken 20 til 01. Foto: Arkiv

AFSLUTNINGSFEST: Vil du med til den STORE klassefest, så tilmeld dig begivenheden på Facebook og invitér dine venner, så der bliver mange deltagere nok til at afholde festen, der finder sted på Tinderhøj Skole den 8. juni fra klokken 20 til 01. Foto: Arkiv
Sig farvel til klassekammeraterne med et brag af en fest, når afgangselever fra hele byen inviteres til fælles klassefest på Tinderhøj Skole den 8. juni. Er du hurtigt ude, kan du også være med til at arrangere festen.

Lige nu sidder byens ældste folkeskoleelever og sveder over svære eksaminer.
Om lidt er det hele forbi og mange af dem ser aldrig hinanden igen. Det synes vi her på avisen er lige så ærgerligt, som Rødovre Kommune og Milestedets Ungdomshus gør.
Derfor er vi gået sammen om, på rekordtid, at arrangere et brag af en afslutningsfest for de ældste elever.
Det har vi gjort før, og vi ved, at man skal barbebe alt det overflødige fra.
Fed musik, fede omgivelser og trygge rammer er alt, hvad der skal til.
Byens mange folkeskoler med endnu flere elever, sørger selv for resten.
Især dem, der vælger at komme med input.
“Vi vil gerne være med til at fejre de mange afgangselever, og vi vil gerne give dem chancen for at sætte deres eget præg på festen. Derfor har vi lavet en Facebook-begivenhed (‘Den store klassefest 2018 Rødovre’ Red.) hvor man kan invitere sine venner, tjekker deltagerlisten ud og melde sig som en af dem, der har noget på hjertet,” siger lederen af Milestedets Ungdomshus, Mugge Lauridsen. Han håber, at de unge selv vil være med til at sprede budskabet.

Kom og vær med
“Vi kan kun gennemføre festen, hvis der er mange fra hver skole der deltager, men de sidste par gange vi har gjort det, har der også været omkring 300-400 deltagere, men de bliver nødt til lige at tilkendegive, at de gerne vil med, før vi tør kaste os ud i det i allersidste øjeblik her,” understreger Mugge.
I mandags besøgte to journalister fra Rødovre Lokal Nyt de klasser, der ikke allerede var gået på læseferie – og her var stemningen total klar.
“Det var fedt at mærke, hvor mange af de unge, der synes det her er en god idé. Jeg var selv med til den samme slags fest for 3 år siden og det var en super oplevelse, hvor jeg mødte mange af dem fra de andre skoler, som man ellers aldrig får set,” fortæller avisens unge skribent, Mike Hjulmand. Hvis du har input til festen, så skriv dem på Facebook under begivenheden eller ring til Mugge på tlf. 20 29 49 96.

Annonce
Kommentarer
Top