Annonce

Kender du Rødovres bedste far
farsdag.jpg
Foto: Arkiv
den bedste far Mon ikke far bliver lidt ekstra glad, hvis du giver ham et gavekort på 1000 kroner til en af favoritbutikkerne eller spisestederne på Fars Dag. Det giver Rødovre Lokal Nyt dig chancen for.
Fakta

Rødovres bedste far

Sådan deltager du
For at deltage i konkurrencen skal du sende et billede af dig og din far til brian@rnn.dk, sammen med et par ord om, hvorfor din far er Rødovres bedste far, samt hvilken af butikkerne på listen nederst, du helst vil vinde et gavekort til.

Sidste frist
Sidste chance for at indstille Rødovres bedste far er søndag den 3. juni 2018.

Vinderne
Vi trækker lod blandt de indsendte og de tre vindere vil få besked mandag formiddag så de kan nå at hente gavekortet inden Fars Dag, tirsdag den 5. juni. Vinderne vil blive offentliggjort i Rødovre Lokal Nyt torsdag den 7. juni 2018.

Deltagere
Alle som har en far kan deltage. Det er ottende år, vi har konkurrencen, og Rødovres bedste far har været fra 21 år til 73 år.
NB: Mor må naturligvis gerne hjælpe.

Vælg gavekort til disse butikker
• World Cup Hallen
• Meny
• Carlsro Herrefrisør
• Frøkjær
• Jespersens Auto
• Intersport
• Milo Lyd & Billede

Igen i år har Rødovre Lokal Nyt konkurrencen ‘Rødovre bedste far’ i anledningen af Fars Dag mandag den 5. juni.
Vi plejer at få flere gode indstillinger, så der er tre vindere, som får:
1) 1000 kroner
2) 500 kroner
3) 300 kroner
Man kan vælge gavekort til en af de butikker, som annoncerer på avisens ‘Fars Dag sider’ i denne og næste uges udgave af Rødovre Lokal Nyt.

Skriv gerne tre ønsker
Avisen opfordrer til, at man skriver mere end en butik eller spisested i prioriteret rækkefølge, da vi maksimalt køber et gavekort pr. annoncør.
Bliver man nummer et får man højest prioriterede ønske opfyldt. Bliver man nummer to vil også få højeste ønske opfyldt med mindre det er fra præcis samme butik som vinderen. Sådan vil det også gælde for den/dem, der bliver nummer tre.

Annonce

Glæder os
Det er altid hyggeligt at læse indlæggene, hvorfor I læsere synes, at lige netop Jeres far er Rødovres bedste far, så vi glæder os faktisk.
Nogle sætter stor pris på lektiehjælp, andre at far vil spille fodbold, selvom han kommer træt og mast hjem fra arbejde, nogle fordi far bygger flotte dukkehuse eller kaninbure.
I den anden ende af aldersskalaen kan det være et langt liv, hvor far altid har været der for én, man har en far som hjælper i haven, som den travle familie ikke selv har tid til eller en fattig studerende som bare gerne vil give noget ekstra til sin utroligt skønne far
Kriterierne for at være
Rødovres bedste far er utallige – vores eneste krav er, at far bor i Rødovre og at du skriver til os her på Rødovre Lokal Nyt.

Kommentarer
Top