Annonce

Hyldet af Daisy
trine-schou-rahbek.jpg

Medalje overrækkelser københavns rådhus 15052018

Talentet rakte hele vejen til et håndtryk fra Dronningen, da Trine Schou Rahbek fra Rødovre fik en bronzemedalje til hendes eksamen. Foto: Presse
medalje 26-årige Trine Schou Rahbek afsluttede for nylig sin frisøruddannelse med så stor bravur, at det blev til et royalt håndtryk fra Hendes Majestæt Dronningen.
Fakta

Censoren eller som det kaldes på en erhvervsuddannelse, skuemesteren, var så imponeret, at det udløste en bronzemedalje til Trine Schou Rahbek. Det er den andenhøjeste karakter ved afgangseksamen og svarer til en karakter på mellem 11 og 11,5 på den noget mere kendte 12-skal

Den 26-årige lokale frisør Trine Schou Rahbek vil nok sent glemme datoen tirsdag den 15. maj 2018. Det var nemlig dagen, hvor hun mødte Hendes Majestæt Dronning Margrethe og blev hyldet for et flot eksamensresultat.
”Jeg har altid haft lave forventninger til mig selv under uddannelsen og jeg var sikker på, at jeg kun fik mine gode karakterer fordi, at lærerne godt kunne lide mig. Så det var en kæmpe anerkendelse for mig, at slutte af med en bronzemedalje, som er det andethøjeste indenfor frisørbrancen, ” siger 26-årige Trine, der sluttede med et flot karaktergennemsnit på 11,3.

En stor anerkendelse
Det er nok de færreste der tror, at en veloverstået eksamen og et møde med Dronningen hænger sammen, men den oplevelse fik Trine i sidste uge.
Tirsdag den 15. maj blev hun fejret på Københavns Rådhus, hvor selveste Dronningen var med til at fejre hende og andre talentfulde håndværkere og det blev en oplevelse som Trine sent vil glemme.
“At få en hyldest af Dronningen betød utrolig meget. Jeg er ikke den store royalist, men det er en oplevelse kun få oplever og det skal man bestemt ikke gå glip af. Da jeg læste indbydelsen til medaljeoverrakelsen, var det første jeg lagde mærke til, at Hendes Majestæt Dronning Margrethe ville være til stede og det er en stor anerkendelse at få. Jeg har stor respekt for at hun valgte at deltage,” siger Trine, som forsætter med at arbejde i salon Kurte by Berger i Brønshøj, hvor hun også var under uddannelsen.

Annonce

Trine Schou Rahbek viser her sin medalje frem efter overrækkelsen på Københavns Rådhus. På billedet står hun sammen med sin mor.

Kommentarer
Top