Annonce

Fotoklub i øjenhøjde
RB18_nr16.jpg
Billedet her er fra Ryd i Sverige og kan ses på udstillingen. Foto: Mensur Selmani.
udstilling Til og med onsdag den 16. maj kan du få et indblik i, hvad medlemmerne af Rødovre Fotoklub ser gennem linsen.

De mange fotoentusiaster udstiller i øjeblikket deres bedste billeder på Rødovre Bibliotek og den uformelle fotoklub har plads til alle.
”Der er mange forskellige typer medlemmer og dermed billeder og det giver en mangfoldighed og det kan samtidig være med til at inspirere,” siger formand Gorm Skovsted om udstillingen, hvor 11 af klubbens medlemmer udstiller.
Der er både billeder fra Damhussøen, Sri Lanka og fra en bilkirkegård i Ryd. Medlemmerne har udvalgt billeder efter bestemte emner og kan blandt andet haft til opgave at skulle vælge deres bedste billede fra 2017.
”Det er altid en kunst at vælge ét billede ud af alle man har taget på et år, men det er lykkedes,” siger formand Gorm Skovsted om udstillingen, der kan ses frem til den 16. maj i den udstillinghallen på Rødovre Bibliotek.

Kommentarer
Top