Annonce

Forårskonference på Ørbygård
oerbygaard_005_100714_BP.jpg
Sådan så der ud, da byens frivillige foreninger sidste år mødtes og netværkede på kryds og tværs. Nu er tiden kommet til en ny konference.  Foto: Arkiv
Frivilligt forår Lørdag den 9. juni holder Social- og Sundhedsudvalget forårskonference på Ørbygård og deadline nærmer sig.

Der er også en masse lokale tiltag og et foredag med skuespiller, Allan Olsen. Dagen slutter ved at Britt Jensen siger tak for i dag og det er cirka 14:45. Tilmeldingen til forårskonferencen på Ørbygård er åben for alle, men deadline  nærmer sig. Sidste frist for tilmelding er torsdag den 24. maj. Flere
interessante ting er på dagsordenen. Dagen starter klokken 09:30, hvor formanden for Social- og Sundhedsudvalget, Britt Jensen (S), byder velkommen. Mads Roke Clausen som er ny formand for        Frivilligrådet, vil komme og fortælle om visioner og ambitioner for Frivilligrådet.

Det frivillige liv
Uden frivillige hænder, ville mange lokale aktiviteter have meget svært ved at blive stablet på benene. Derfor er der god grund til at hylde det frivillige foreningsliv, der på denne dag også lærer en masse om hinanden og af hinanden.  Men det er nu, du skal melde din ankomst. Tilmelding sendes på mail til rk@rk.dk

Annonce

Husk at skrive både dit navn og din forenings og den aktivitet I står for, og så skal du huske at skrive SOC Kim Møller i emnefeltet.

Sådan så der ud, da byens frivillige foreninger sidste år mødtes og netværkede på kryds og tværs. Nu er tiden kommet til en ny konference. 

Kommentarer
Top