Annonce

Flere støttede hjertesag end forventet
hjertestarter01_280211_BP.jpg

Hjerteforeningen samlede næsten 100.000 kroner ind lokalt.

Hjerteforeningen samlede næsten 100.000 kroner ind lokalt.
Indsamling Der kom alligevel langt flere indsamlere til Hjerteforeningens indsamling i Rødovre end arrangørerne havde frygtet. Kun i København samlede de flere penge ind. 

 

Selvom Hjerteforeningens frivillige allerede var på gaden den 30. april og samle penge ind til sagen, er resultatet først klar nu. 
Den lokale indsamling, som dækker kommunerne Rødovre, Hvidovre, Brøndby, Glostrup og Albertslund blev på ikke mindre end 98.171 kroner. 
I Region Hovedsatden blev den lokale indsats altså kun overgået af det der blev indsamlet i hele Københavns Kommune, som indsamlede 104.884 kroner.  
I resultatet er også indeholdt MobilePay- og SMS-indtægter, som er fordelt ud på alle indsamlingsområder. 
“Frafaldet af indsamlere på dagen var lavere end forventet, og derfor samlede vi langt mere ind end estimeret. Tilsammen fik Hjerteforeningen i hele Danmark samlet knap 4,3 millioner kroner ind til hjertesagen,” siger Jann Larsen, der er formand for den lokale afdeling. 
“Vi er i Hjerteforeningen utrolig stolte af og taknemmelige for, at vi har så gode frivillige kræfter bag os. Uden de frivillige indsamlere og bidragsyderne ville intet af dette have været muligt,” tilføjer han. 
Kommentarer
Top