Annonce

Er du et gadesvin?
affaldsspand_001_020518_BP.jpg
Elna Juhl er træt af at samle affald og skrald op fra sin forhave. Derfor har hun nu taget sagen i egen hånd. Foto: Brian Poulsen
læserbrev Er det dårlig opdragelse? Tankeløshed? Eller er det bare dumhed? Så hårdt kan man også sige det.

Ca. hver 14. dag kan jeg gå ud og samle en spand med affald sammen i min forhave – alt lige fra slikpapir, kaffekrus, plastikposer, kvitteringer, blikdåser og cigaretskodder. En dag lå der også en lort på kantstenen. Personen havde taget sider ud af en kalender til at tørre sig med. Jeg måtte tage handsker på og samle den op. Det var bare så ulækkert.
Forleden var jeg ude i min forhave og samle 82 cigaretskodder op. Det er jeg bare så træt af og Nu har jeg derfor stillet en spand ud på vejen ved siden af min postkasse og lavet pile på mine fliser, hvor der står ’affald’ og peger mod spanden. Så kan man smide affald i den, for jeg gider ikke samle det op.

 

Annonce

Hvad mener du? Er det tankeløshed eller er for mange dårligt opdragede? Deltag i debatten her på siden.

Kommentarer
Top