Annonce

Chok: HSR Tømrer og Partner har indgivet konkursbegæring
hsr_tømrer_væksthus-1.jpg
I efteråret 2017 viste ejer Henrik Skriver Rasmussen virksomheden frem for folketingspolitikeren Morten Bødskov (S), der som formand for Folketingets Erhvervs-, Vækst-, og Eksportudvalg var på besøg for at tale om vækst. Nu har HSR Tømrer & Partner indgivet konkursbegæring
I 2016 blev tømrervirksomheden hædret med Rødovre Erhvervspris. Nu må de dreje nøglen om.

Det lokale håndværkerfirma HSR Tømrer og Partner A/S fra Islevdalvej har indgivet konkursbegæring til Sø- og Handelsretten. Det skriver virksomheden på deres hjemmeside.

HSR Tømrer og Partner blev kåret til ’Årets Virksomhed’ i Rødovre i 2016, men på trods af et fremsynet mindset, gazelle-priser og en voldsom vækst fra 2011 til 2017 har virksomheden nu kastet håndklædet i ringen. Det sker som følge af manglende resultater i en branche, hvor der er hård kamp om opgaverne.
”Konkursbegæringen kommer som følge af manglende resultater i et marked, hvor konkurrencen på priserne stadigvæk er hård. Med baggrund i dette, ser ejerne og Bestyrelsen ingen anden mulighed, end at stoppe selskabets drift. Det er med stor ærgrelse og beklagelse, at vi må smide håndklædet i ringen,” skriver virksomheden på deres hjemmeside.

Ikke længere forsvarligt  
HSR Tømrer & Partner er en af de Rødovre-virksomheder, der har oplevet stor vækst. Henrik Skriver Rasmussen startede forretningen i forældrenes kælder i 2005. I 2009 kom Ian Melhede til som partner og siden 2011 er virksomheden vokset fra seks ansatte til mere end 70 ansatte.
Der har været mange spændende tiltag og projekter med en medarbejderstab og samarbejdspartnere, som hver eneste dag har kæmpet for virksomheden. Det gør derfor ekstra ondt, at vi må træffe denne beslutning, men det er ikke længere forsvarligt at lade virksomheden fortsætte,” skriver ejerne Henrik Skriver Rasmussen og Ian Melhede på virksomhedens hjemmeside.

Her oplyses det også, at der er udpeget en kurator for selskabet og at implicerede parter vil blive kontaktet i det videre forløb.

 

 

 

Kommentarer
Top