Brand på Hvidsværmervej
WEB_Brand_22-05-18_pix1_PFJ.jpg
Det er det røde hus, som skimtes bag det brune plankeværk, som der var gået ild i. Foto: Red.
ildebrand Her til aften, omkring klokken 19.20, udbrød der brand i et hus på Hvidsværmervej, tæt på Islev Kirke. En stor sort røgsky på den dybblå aftenhimmel afslørede branden, der hurtigt blev slukket af de mange brandfolk.

Det var noget af et tilløbsstykke i Islev, da der her til aften udbrød brand i et hus på Hvidsværrmervej – tæt påIslev Kirke. Det betød, at der var lokale spejdere i nærheden og de hjalp til med hensyn til trafikken, da brandbiler, politiet og en ambulance lukkede villavejen.

Det var i husets østlige ende, at branden var stærkest, men der kom også røg ud af den vestlige endegavl, som ses her.

Annonce

Da avisen kom frem, var branden næsten slukket, men kort forinden steg en stor og sort røgsky mod den dybblå forårshimmel og på den måde afslørede ildebranden.

Mere fakta onsdag.

Kommentarer
Top