Anholdt med skarpladt pistol
politi_047_190516.jpg
En 32-årig rødovreborger blev i går anholdt på en uddannelsesinstitution i Hvidovre efter at han gik rundt på skolen med en skarpladt pistol. Københavns Vestegns Politi forventer at fremstille den anholdte i grundlovsforhør torsdag. Foto: Arkiv
politi En 32-årig rødovreborger blev i går anholdt på en uddannelsesinstitution i Hvidovre efter at han gik rundt på skolen med en skarpladt pistol. Københavns Vestegns Politi forventer at fremstille den anholdte i grundlovsforhør torsdag.

Uden den store dramatik kunne Københavns Vestegns Politi onsdag anholde en 32-årig borger på uddannelsescentret TEC Hvidovre på Stamholmen.
Forinden havde politiet modtaget en anmeldelse om, at den pågældende borger, der er studerende på skolen, udviste mistænkelig adfærd, idet han tilsyneladende var i besiddelse af hvad, der lignede en pistol.
Patruljer kørte hurtigt til stedet og manden blev anholdt uden stor dramatik. Det viste sig, at den 32-årige rødovreborger rigtigt nok var i besiddelse at en pistol med ammunition, men det er fortsat uklart, hvorfor han havde medbragt den på skolen.
”Ingen er kommet til skade, men det er klart, at vi tager sådan en anmeldelse meget alvorligt fra første færd og tager de nødvendige forholdsregler. Vi er nu ved at undersøge sagen og baggrunden nærmere, men indtil videre tyder intet på, at han ville anvende våbnet på stedet, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.
    

Københavns Vestegns Politi forventer at fremstille den anholdte i grundlovsforhør torsdag. Indtil da har politiet ikke yderligere kommentarer til efterforskningen.

Annonce
Kommentarer
Top