Ærefuld titel skal uddeles
WEB_1_aarets-erhvervspris_016_251017_BP.jpg
Sidste år vandt Rødovre Lokal Nyt erhvervsprisen. På billedet får avisens bladchef Peter Fugl Jensen overrakt et kunstværk af borgmester Erik Nielsen (S) i forbindelse med kåringen på Rødovregaard Foto: Arkiv
rødovre erhvervspris 2018 Rødovre Erhvervspris 2018 skal uddeles til efteråret, men hvem skal vinde? Du kan indstille en virksomhed, som har gjort sig fortjent til et velfortjent skulderklap fra erhvervslivet. Der er frist den 14. maj.
Fakta

Indstillingen til prisen skal indsendes digitalt til rk@rk.dk mrk. ”Erhvervspris 2018”. 
Ansøgningsfrist 14. maj 2018. 

For fjerde år i træk hylder Rødovre Kommune, i samarbejde med Rødovre Erhvervsforening og Rødovre Centrum, det lokale erhvervsliv med en pris, når der til efteråret skal kåres en virksomhed, som på den ene eller anden måde har gjort sig fortjent og bemærket til Rødovre Erhvervspris 2018.
”Vi uddeler prisen for at skabe interesse om erhvervslivet i Rødovre generelt og specifikt for at vise  anerkendelse af en bestemt repræsentant for det lokale erhvervsliv, der har ydet en særlig indsats,” forklarer Carsten Corinth, der er formand for Rødovre Erhvervsforening.

Som borger kan du indstille alle byens virksomheder til prisen, men for at komme i betragtning til prisen, skal de indstillede virksomheder have gjort sig bemærket. Hvis du vil indstille en virksomhed til prisen, skal du begrunde det i en eller flere af nedenstående kriterier.

Annonce

Kriterier for udpegning af en virksomhed:

Virksomheden skal have gjort sig bemærket inden for et eller flere af nedenstående områder:

  • Har haft en markant vækst, omsætnings-/indtjeningsmæssigt eller i antallet af medarbejdere
  • Har ydet en særlig indsats for inklusion af socialt udsatte grupper
  • Har været nyskabende, f.eks. teknologisk eller ledelsesmæssigt
  • Har ydet en særlig miljømæssig indsats
  • Har ydet en særlig indsats mht. virksomhedens arkitektoniske fremtræden
  • Har ydet en speciel indsats for lokalområdet, f.eks. støtte til lokale foreninger o.l.

Betingelser der skal være opfyldt:

  • Virksomheden skal være bosiddende i Rødovre Kommune
  • Virksomheden må ikke have gæld til det offentlige
  • Vægtningen af kriterierne vil komme an på en overordnet vurdering af de konkrete virksomhedsinitiativer, og kan variere fra år til år. Prisen uddeles på baggrund af indsatsen i det senest afsluttede regnskabsår.

Kilde: Rødovre Kommune

Kommentarer
Top