Årets skovtur går nordpå
Billed-af-kroen-.jpg
Rødovre Kommunes pensionister skal smovse på Lyngkroen i Rørvig på den årlige skovtur. Foto: Privat
skovtur Turen går til Rørvig, når Rødovre Kommune til august drager på sommerudflugt med byens pensionister og efterlønsmodtagere.
Fakta

Salg af billetter
Billetterne sælges i Viften tirsdag den 26. juni fra klokken 09-13. Prisen er som altid 150 kroner per deltager og der kan kun betales kontant. Husk legitimation. Eventuelle restbilletter bliver solgt i Borgerservice på Rådhuset fra onsdag den 27. juni.
Der kan købes billet til seks forskellige dage; Den 13, 14, 15, 16, 20 og 21 august.

Den årlige skovtur for byens borgere, der enten er gået på pension eller efterløn, har fået sin endelige destination. Lokal Nyt kan nu råbe, hvor årets udflugt går hen. Idylliske Rørvig er blevet valgt til årets udflugtsmål og Rødovre Kommune vil seks dage i august trille nordpå i turistbusser.
De planlagte skovture starter med morgenkaffe og friskbagte croissanter i Viften klokken 8 og på vejen mod Rørvig vil der blandt andet være en pause i Asnæs, hvor det vil være muligt at opleve Odsherred Brandmuseum. Efter pausen går turen mod Rørvig, hvor frokosten skal indtages på Lyngkroen. I år kan deltagerne glæde sig til en dansk frokost med øl og vin.
”Vi har været rigtige mange steder gennem årene og mange kender Rørvig. Det bliver en rigtig smuk bustur i et smukt område. I vores pause kan gæsterne endda vælge, at blive kørt ned til havnen, hvor der er mulighed for, at købe ting med hjem,” siger Dorthe Rudolph, der forventer at turistbusserne er tilbage i Rødovre klokken 18.15.

Kommentarer
Top