Dansede sig tilbage til de gode gamle dage
rocking.jpg
Der var gang i den til Rødovre Star Club i weekenden.
Koncert Varmen pressede sig på i takt med, at tonerne steg, da Rødovre Star Club havde inviteret til fest med pigtrådsveteranerne Rockin' Shads og The Rocking Ghost.

Der var budt op til fest og humør på Rødovregaard og grillen var kørt i stillingen. Faktisk blev der langet lige så mange pølser og brød over disken, som der var flittige danseben på gulvet.

Det var nemlig festklare gæster som var mødt op i dansetøjet, der ventede på den første sang. Men de skulle ikke vente længe.  . Sveden raslede allerede fra panden før det første nummer var færdigspillet i det varme lokale på Rødovregaard. Ved første øjekast var der sat for lidt stole op til gæsterne, men det blev intet problem, da dansegulvet var det mest eftertragtede sted denne aften.

Annonce

Der blev sunget med på samtlige sange og ungdommen var vitterlig tilbage i kroppen hos gæsterne. ”Marie, Marie” flød ud i lokalet og publikum var i deres es.

”Det er som om, ungdommen kommer tilbage i kroppen på en. Det var jo dette musik vi lyttede til i vores ungdom,” lyder det blandt andet fra nogle af de danseglade gæster, der var mødt op denne varme sommeraften. Det var ikke kun en oplevelse for de fremmødte gæster at lytte, synge og danse med på de sange der blev spillede lørdag aften, men også en fed oplevelse for forsangeren fra The Rocking Ghost.

”Det er pragtfuldt at optræde her og de omgivelser som er her er ligesom de gamle dage med hygge og intimitet. Det er skønt og et rigtig dejligt publikum,” siger John Andersen, der bakkes op af det lokale husband The Rockin’ Shads.

”Vi er sindssygt glade for, at de er glade for os hernede i vores klub, Rødovre Star Club. Vi elsker jo at spille også for et lokal publikum, vi er jo selv nogle rødovredrenge de fleste af os, stammen er det i hvert fald,” lyder det fra bassist Kjeld Jørgensen.

 

 

Kommentarer
Top