Annonce

Vind en tur i cirkus med lokalsprøjten
Mombassa-boys.jpg

MENNESKELIGE PYRAMIDER: Fra Kenya kommer fire akrobater og laver menneskelige pyramider på rådhuspladsen. Foto: Presse

MENNESKELIGE PYRAMIDER: Fra Kenya kommer fire akrobater og laver menneskelige pyramider på rådhuspladsen. Foto: Presse
Cirkus Mine damer og herrer, det bliver værre og værre. Nu kan du eksempelvis vinde billetter til Cirkus Baldonis forestilling på rådhusplænen.
Fakta
  • Send en SMS med dit navn og teksten ‘Cirkus’ til 31 12 26 10 eller skriv navnet på den person du vil have med i cirkus under konkurrencen på avisens Facebookprofil, og du deltager automatisk i lodtrækningen om :
    4 x billetter til 1. plads, samt et billede med vinderen og løven Leonardo
    8 x 2 billetter (To per vinder)

De bedste pladser i huset og et billede med løven Leonardo er på spil, når vi på mandag trækker lod om billetter til Cirkus Baldoni, der i næste weekend præsenterer Danish Dynamite.
I år er det 250 år siden, at cirkus blev ‘opfundet’ af en engelsk officer. Måske ikke i den form som vi kender det i dag, hvor der optrædes i smukke telte med et orgie af lys, lyd, glitter og glamour. Dengang var det markedsgøgl, gadeunderholdning og dværgkast der så dagens lys. Den skæggede dame, og andre skæve eksistenser fandt en vej ud af mørket. De fandt sammen en herlig måde, at leve på i et fællesskab samtidig med, at de kunne tjene til dagen og vejen.
Cirkus Baldoni hylder 250 året for Cirkus med en forrygende og fejende flot forestilling som de har valgt at kalde Danish Dynamite.
“Det er smilet, atmosfæren og hele den lune stemning der gør det til et hjerteligt og humørfuldt besøg for hele familien at besøge Cirkus Baldoni. Hos os lægges der vægt på nærheden samt, at tingene skal være i øjenhøjde for alle,” siger Camilla Friberg fra det omrejsende cirkus.
Derfor er mottoet som altid ”forestillingen begynder når billetten købes”. De hyggelige gamle cirkusvogne, den smilende medarbejder i billetlugen, cirkusdirektøren der står i indgangen og byder folk velkommen, kioskpigen der serverer popcorn og andre lækkerier og klovnen der laver sjov med folk, når de kommer ind, alt sammen en stemning af, at være tæt på det hele.

Årets forestilling – Danish Dynamite
“Vi fejrer vores sæson nr. 16 med et brag af en cirkus fest krydret med topartister fra Europa og Afrika, men også med artister hentet fra egne rækker. Vi har nemlig valgt, at engagerer en håndfuld danske top artister. I kommer blandt andre til, at møde den helt igennem fantastiske verdensillusionist Kim Kenneth, der på sin helt egen spektakulære facon vil tryllebinde enhver, såvel barn som voksen,” lover Camilla Friberg.
Ligeledes fra Danmark kommer Freddie Steckel. Freddie vil sammen med sin helt nye partner tage os med på en ”falden på halen” rejse som sjældent er set morsommere. Freddie er hvad man på fagsprog kalder en kaskadør, eller måske blot akrobat.
Helt fra Mombasa i Kenya skal I atter møde fire akrobater der snor sig, bygger menneskelige pyramider og jonglere så man næsten ikke tror sine egne øjne.
Sabel balance er en cirkus disciplin ikke mange mestre, men Baldoni har i år fået fat i en af de bedste. Fra Italien kommer Jessica. Når hun træder ind i manegen bliver man på det nærmeste hensat til de gamle romerske arenaer hvor gladiatorerne kæmpede.
En vaskeægte cirkusprinsesse hører sig naturligvis også til i et vaskeægte cirkus. Miss Maria er syvende generation af en Tjekkisk artistfamilie. Når hun svinger sig øverst i cirkus kuplen langt oppe over manegen sidder de fleste og holder vejret i spænding.
Klovnerier er der som altid rigeligt af i Cirkus Baldoni og i år er ingen undtagelse. Danilo bliver i år på fornemmeste vis igen ledsaget af sin partner Cindy, men også af Eddie der nærmest er et musikalsk geni og spiller på stort set alle blæseinstrumenter, så læn Jer tilbage og nyd det.
Hele herligheden bliver på fornemmeste vis kædet sammen af René Baldoni, der sammen med sin trofaste følgesvend løven Leonardo vil tage Jer med igennem denne oplevelse fuld af eventyr, trylleri og poesi.
Reserver, køb billetter og se meget mere på www.baldoni.dk eller på ebillet.dk.

Annonce
Kommentarer
Top