Annonce

Storm klar til EM
WEB_August-Storm_bronzeAthen.jpg
August Storm i Athen, hvor han kæmpede sig til bronze. Foto: Privat
TAEKWONDO Hwarangs August Storm gjorde det så godt til President Cup i Athen, at han kvalificerede sig til EM for kadet.

August Storm kæmpede i går, onsdag, til President Cup i Athen, hvor der var 2500 deltagere.
”En medalje til August ville give direkte adgang til EM for kadet, samt til Multi EM. August havde allerede klaret forbundets udtagelseskrav, men valgte alligevel at tage den lange vej til Grækenland, for at få endnu mere erfaring i benene,” fortæller Lars Hyttel, der er Hwarangs PR-mand. Han fortsætter:
”August vandt overbevisende de to første kampe på Pointgab, hvilket er en føring på mere end 20 point. Kvartfinalen var mod en stærk tyrker. Kampen blev ligeså spændende, som vi havde forventet, mens størstedelen af klubbens medlemmer sad og heppede med hjemme fra, da de fulgte kampen på Livestream.”
”Kampen endte 36-30 til August, som var klar til semifinalen mod en russer, som var bronzevinder fra EM. Russeren viste høj klasse og vandt kampen, men en helt igennem fantastisk præstation af August, som stolt kunne modtage bronze og, via President Cup, er udtaget til EM og Multi EM,” siger Lars Hyttel.

Indtil videre har Hwarang Rødovre to kæmpere, som har klaret udtagelseskravet, Yasmin Dahmani og August Storm.

Annonce

”Mens August delte øretæver ud, havde vi også Danish Hamed afsted til Beach VM i teknik på Rhodos.
Her kunne Danish allerede på førstedagen trække en bronzemedalje over hovedet og i dag, torsdag, har han igen kvalificeret sig til at kæmpe om sølv eller guld. Det har intet mindre  end været en fantastisk start på den forestående weekend for Hwarang Rødovre, som bruger weekenden på at tage til Malmø Open med et stort hold,” slutter Lars Hyttel.

Kommentarer
Top