Annonce

DM-bronze til RHs U-14 piger
u14p-medaljer.jpg
RHs U-14 piger med bronzemedaljerne om halsen, efter den flotte tredjeplads. Det er holdets træner Casper Madsen bagerst til højre, og assistenttræner Cecilie Søndergaard yderst til venstre. Foto: Privat
Håndbold Det er over al forventning, ingen regner med at vi vil være der, så det at vi får en tredjeplads, det bliver man glad for, siger U-14 pigernes træner Claus Madsen.

RHs U-14 piger spillede i weekenden om DM for U-14 piger i Vallekilde-Hørve Idrætscenter. Rødovre HK, FIF, VRI Risskov og Bording KFUM havde kvalificeret sig til finalekampene.
Rødovre lagde ud med, at tabe til FIF med 18-15 hvorefter det blev til en sejr på 22-17 over VRI Risskov. Sidste kamp, var mod Bording KFUM hvor det blev til et nederlag på 16-24. Bording KFUM vandt DM foran FIF, med Rødovre HK på tredjepladsen.

Om U-14 pigernes deltagelse i DM, siger holdets træner Casper Madsen. ”Det er over al forventning, ingen regner med at vi vil være der, så det at vi får en tredjeplads, det bliver man glad for. Det er gode hold vi møder, der er væsentlig flere tilskuer, op mod 700 i hallen, det er stort for pigerne at spille under de rammer. Det har været spændende, lærerigt og pigerne har fået ting de kan tage med videre”, siger Casper Madsen og fortsætter.
”Vi har fået en stor opbakning fra klubben, hvilket har forbedret hele oplevelsen, der har været en stor interesse. Det var en spændende oplevelse for pigerne at være med til DM, hele sæt oppet omkring det, og det at bo på hotel, pigerne har haft en rigtig god oplevelse” slutter Casper Madsen.

Annonce

Sæsonen sluttede efter DM, og i den kommende sæson skal årgang 03 spille U-16 og hele trænerteamet der har været med på U-14 i år, fortsætter på U-16 i den kommende sæson.

Kommentarer
Top