Annonce

Centeret bliver endnu større
loppemarked-RC.jpg
I dag er det Rødovre Centrums fødselsdag. Det fejrer Danmarks største center med nyheden om, at man næste år bliver endnu større.
Byggeplaner I anledning af fødselsdagen har Rødovre Centrum A/S i dag meddelt sine lejere og naboer, at man ikke stopper pakker kranerne sammen, når den nuværende udvidelse står færdig, men istedet inddrager resten af grundene på Højnæsvej for at gøre plads til et kæmpe byggemarked.

At Højnæsvej længe har lignet en byggeplads som en direkte konsekvens af Rødovre Centrums udvidelse med Krystallen kan alle se med det blotte øje. 

Hvad man ikke kan se, fordi det ligger et års tid ude i fremtiden er, at centeret udvider byggepladsen – bogstavelig talt. 

Annonce

Senest i år 2020 behøver rødovreborgerne altså ikke længere at køre udenbys, når de skal købe værktøj og brædder og nye fliser. 

“Vi ved endnu ikke om det bliver en Silvan eller en af de andre store kæder, men vores kunder har længe efterspurgt lige netop den type butik i centeret, så når vi nu har muligheden for at imødekomme ønsket med den nye byggetilladelse fra Rødovre Kommune, og kranerne alligevel allerede er på plads, ville det være fjollet ikke at gribe chancen,” skriver Rødovre Centrum i et brev til lejerne. 

Beskeden om at have hurtigere adgang til maling og skruer vækker dog ikke lige meget glæde hos alle naboer. 

På Axelhøj er Ludwig Thomassen en af dem, der længe har frygtet denne besked. 

“Vi vidste jo godt, at centeret ejer alle grundene langs vejen og på sigt kunne inddrage dem, men vi synes der er meget larm og trafik i forvejen, så er meget ærgerlige over denne beslutning,” siger han. 

Sammen med flere andre naboer har Ludwig Thomassen startet en afstemning på Facebook i håb om at få centeret til at droppe planerne. 

Kommentarer
Top