Angrebet med brandbomber
brandforsoeg-valhoejsalle_003_300418_BP-1.jpg
De to brandbomber blev kastet gennem denne rude på Valhøjs Allé 155. Foto: Brian Poulsen
politi Virksomheder på Valhøjs Allé er dybt chokerede efter, der natten til mandag blev kastet to molotovcocktails gennem et vindue. ”Det er uhyggeligt,” fortæller direktør Helge Jensen fra Harder Properties.

Ingen personer kom til skade, da en eller flere ukendte gerningsmænd natten til mandag forsøgte at brænde en bygning ned på Valhøjs Allé.
Politiet modtog anmeldelsen klokken 02.08 og da ordensmagten nåede frem til erhvervskvarteret på Valhøjs Allé, havde brandvæsenet fået bugt på flammerne, der aldrig rigtig fik fat og derfor kun forvoldte minimal skade.
”Vi har lavet tekniske undersøgelser og sikret spor på stedet,” fortæller vagtchef hos Københavns Vestegns Politi Søren Enemark, inden han oplyser, at politiet efterforsker sagen som forsøg på brandstiftelse.

Ingen fjender
Flere virksomheder har hjemme i bygningerne på Valhøjs Allé 155, der er ejet af Harder Properties, der står bag byggevirksomheden WHR Enterprise, der har lokaler på adressen.
De to molotovcocktails blev kastet i gennem et vindue til et lokale, der bliver lejet af gulvfirmaet Uniplan Danmark og hverken WHR Enterprise eller Uniplan Danmark har kvalificerede bud på, hvorfor der i nat blev kastet to brandbomber ind i deres bygning.
”Vi har ingen idé om, hvorfor nogen vil angribe os. Vi har ingen fjender og vi er meget chokerede over episoden. Det er meget uhyggeligt, når man tænker på, hvad der kunne være sket,” fortæller Helge Jensen, der er administrerende direktør i Harder Elements, der er en del af Harder Properties.
Helge Jensen kørte selv ud til Valhøjs Allé i nat, da han fik meldingen om angrebet.
”Jeg så, at der var kastet to molotovcocktails gennem vinduet, og at de heldigvis var gået ud af sig selv,” fortæller Helge Jensen, der nu vil sætte overvågningskameraer op ved bygningen.
“Det bliver vi nødt til efter denne oplevelse,” siger han.

Annonce

Københavns Vestegns Politi efterforsker sagen som forsøg på brandstiftelse og hører gerne fra vidner der har set eller bemærket noget mistænkeligt i området omkring Valhøjs Alle 155 i nattetimerne natten til mandag.

Kommentarer
Top