Annonce

Magnus Bogren ”De små ting bliver afgørende”
RMB-rungsted_070_201017_BP.jpg

Metalligaen, Ishockey, Fredag 20/10/17: Rødovre Mighty Bulls - Rungsted Seier Capital 2-3. Magnus Bogren

RMBs træner Magnus Bogren, forventer en fortsat tæt kvartfinaleserie. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Nu har vi kvitteret til 2-2, og det har været tætte kampe. Det handler om, at begå så få fejl som muligt, vurderer RMBs træner Magnus Bogren.

Det var en tilfreds Magnus Bogren, som efter 2-1 sejren over Rungsted sagde.
”Ja, vi måtte kæmpe for det i første periode og sådan vil det være i de her kampe. Vi forventede, at Rungsted ville køre hårdt på og man må forvente et pres, når man spiller på udebane. Men jeg synes, vi står godt i forsvaret og holder dem fra de store chancer,” siger Bogren og fortsætter:
”Jeg synes, vi får lidt for mange udvisninger i anden periode, så bliver det lidt vanskeligt. Vi er lidt presset, men jeg synes, vi kommer godt ud af det. Vi holder dem på ydersiden og får fat på deres afslutninger.”
“Vi spiller en god tredje periode og kommer foran, så skal de frem og presse for at hente føringen, i sidste kamp var det os, der skulle frem og hente en føring.”
“Nu har vi kvitteret til 2-2 og det har været tætte kampe. Jeg tror, at alle de kampe, vi skal spille her i serien bliver tætte og det bliver de små ting, som kommer til at blive afgørende, så det handler om, at begå så få fejl som muligt,” slutter Magnus Bogren.

Kommentarer
Top