Vind billetter til Tivoli
Pantomimeteatret_Julemandens_Stue_Aften_2016_Lasse_Salling_01.jpg

KONKURRENCE: Hvad hedder den nye Tivoli-iglo? Skriv dit svar under konkurrencebilledet på vores Facebookprofil og deltag i lodtrækningen om 3 gange 4 billetter med turpas til vintersæsonen i Tivoli. Foto: Lasse Salling

KONKURRENCE: Hvad hedder den nye Tivoli-iglo? Skriv dit svar under konkurrencebilledet på vores Facebookprofil og deltag i lodtrækningen om 3 gange 4 billetter med turpas til vintersæsonen i Tivoli. Foto: Foto: Lasse Salling
Konkurrence I samarbejde med landets sjoveste have sender vi tre familier med turpas til Tivolis nye vintersæson.I samarbejde med landets sjoveste have sender vi tre familier med turpas til Tivolis nye vintersæson.

I år runder Tivoli 175 år, og i den anledning har Tivoli valgt at åbne portene for en helt ny sæson, ’Vinter i Tivoli’. Den nye vintersæson kan opleves fra den 2. februar til og med den 25. februar 2018, så der skrives historie, når Carstensens Have for første gang er åben i skolernes vinterferie, under det kinesiske nytår, til fastelavn samt Valentinsdag. I samarbejde med Tivoli udlover vi 3 gange fire billetter inklusiv turpas til vintersæsonen, hvor du kan se frem til at opleve en vinterscenograferet Have, hvor bl.a. en ottekantet skøjtebane med lysloft foran Nimb, islabyrinter, Chess – The Musical i Koncertsalen, lysscenografier, restauranter og udvalgte forlystelser bliver blandt attraktionerne.Udover interaktivt stjernestøv der forfølger gæsterne i Hovedindgangen bliver der premiere på et lysshow danskerne ikke har set før ved Tivoli Søen, hvor 33 lamper, skabt af den dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson, svæver mellem træerne i geometriske former med skiftende lysfremtoninger ”Little Sun Light Swarm”. Her fortælles den nordiske mytologis dramatiske ragnarok historie om ”Vølvens Spådom” med laser-lysshow og nydesignede illuminationer på vandet.  

Bygger Iglo på Plænen
I vinterlandskabet på Plænen bygges en 15 meter høj specialdesignet Tivoli iglo med en diameter på 30 meter, der lyder navnet Pingonesien. Igloen tager afsæt i det verdensberømte danske Rasmus Klump-univers med fokus på Pingo-figuren. Igloen indeholder en række overdækkede tematiserede vinteraktiviteter, hvor de yngre gæster kan boltre sig på hurtige rutschebaner, klatre på stejle klatrevægge og deltage i sneboldkampe.

Annonce
Kommentarer
Top