Annonce

Vandtårnet skifter farve i aften
behandlede_testlys_5.jpg
i anledningen af åbningen af Copenhagen Light Festival vil vandtårnet fredag og lørdag aften blive oplyst i grønne og orange farver. Foto: Frederik W. Borello, ÅF Lighting
lys i mørket i anledningen af åbningen af Copenhagen Light Festival vil vandtårnet fredag og lørdag aften blive oplyst i grønne og orange farver.
Fakta

Det blev oprindelig bygget i 1927 samtidig med, at den første hovedvandledning i Rødovre blev lagt, og det kunne i sin tid rumme 300 m3 vand. Det har dog ikke været i brug som vandtårn siden 2014.

Fredag og lørdag aften vil vandtårnet blive badet i et grønligt og orange skær. I anledningen af åbningen af Copenhagen Light Festival den 2. februar iscenesættes vandtårnet nemlig med en farverig lys-komposition.        

Lyssætningen vil være i bevægelse og Rødovre Kommune oplyser, at der også kommer ’eksplosioner’ i vandtårnets små vinduer.

Annonce

Rødovre Kommune købte vandtårnet af HOFOR i 2015 og siden er det 31 meter høje tårn det både blevet malet og fået tilført LED-belysning, der kan skifte og variere i forskellige farvekompositioner til særlige begivenheder.

Til hverdag er vandtårnet belyst med en klassisk arkitektonisk lyssætning i hvidt lys, der understreger vandtårnets udformning og karakteristiske kendetegn.

 

 

 

 

 

Kommentarer
Top