Annonce

Seksdageskongen Mørkøv
DSC_7345.jpg
Stor triumf for Michael Mørkøv (billedet), der tirsdag aften vandt det københavnske seksdagesløb med belgieren Kenny De Ketele Foto: Tommy Kjærulff Eriksen
cykling Rødovres helt egen cykelmyg Michael Mørkøv vandt sent tirsdag aften det traditionsrige seksdagsløb i Ballerup Super Arena. Sejren er Mørkøvs syvende sejr i alt og det gør ham til den mest vindende danske rytter i historien.

Det holdt hårdt, man da rytterne krydsede målstregen for sidste gang, kunne det ikoniske par nummer 7, i skikkelse af rødovreborgeren Michael Mørkøv og belgieren Kenny De Ketele, lade sig hylde som vindere af det traditionsrige seksdagsløb.

Inden sidste løbsdag var Michael Mørkøv og makkeren Kenny De Ketele på andenpladsen efter par nummer 1 og spændingen blev bevaret helt til det sidste. Par nummer 7 var således baud på point da der blev taget hul på løbets sidste time, men i de afgørende spurter viste par nummer 7, at det legendariske nummer giver vinger.  

Annonce

Mørkøv og De Ketele sluttede på samme antal omgange som par nummer 1, men vandt med 16 point ned til Moreno De Pauw fra Belgien og Yoeri Havik fra Holland.

Med sejren har Michael Mørkøv i alt vundet det Københavnske seksdagsløb syv gange og det gør ham til den danske rytter med flest sejre.

 

Kommentarer
Top