Danseraketter i kulturhuset
dont_leave_me_alone_-_dansk_danseteater_-_foto_soeren_meisner_-2422.jpg
Næste onsdag er der moderne dans i Viften. Foto: Søren Meisner
dans Der er dobbelt op på dans, når Rødovre Teaterforening på onsdag får fornemt besøg i Kulturhuset Viften.

Danmarks største moderne dansekompagni, Dansk Danseteater, er på turné med forestillingen ’Don’t Leave me Alone’, der er et dobbelt danseprogram af to af Europas fremtrædende kvindelige koreografer – begge med hollandske rødder.
Forestillingen byder på Didy Veldmans ’Frame of View’, der er skabt i New York og på en verdenspremiere af ’Shooting Star’, der er skrevet af Wubkje Kuindersma. Begge koreografer skaber moderne dans med afsæt i klassisk balletteknik med en særlig interesse for den nære menneskelige fortælling.
Billetter til forestillingen kan købes via viften.dk

Kommentarer
Top