Annonce

Bronzemedalje til Børner Løngreen
disco_1.jpg
Izabella Børner Løngreen og Emma Sofie Riber Bentsen, opnåede en finaleplads i Disco Duo. Foto: Privat
Disco Rødovrepigen Izabella Børner Løngreen har igen markeret sig med en bronzemedalje, denne gang i International Disco i ungdom Starrække.

I søndags vandt Rødovrepigen Izabella Børner Løngreen bronzemedalje ved Sjællandsmesterskaberne i International Disco i Ungdom Starrække, hvor der var 22 deltagere. Turneringen blev afholdt af De Danske Danseskoler i Rishøjhallen i Køge.
Izabella Børner Løngreen danser også Disco Duo og danner par med Emma Sofie Riber Bentsen. Parret opnåede en finaleplads og dansede sig til en sjetteplads, hvor der deltog fjorten par.
De to piger, som til dagligt danser hos Vivis Dans, har været veninder siden tiden i børnehaven. Deres mål er at repræsentere Danmark ved EM og VM.
”Når man når Superkonkurrencerækken, er man kvalificeret til at danse internationalt, en kvalifikation som Izabella Børner Løngreen og Emma Sofie Riber Bentsen har opnået. Disco International består af de dygtigste dansere i Danmark, som, via Ranglistepoint, kvalificerer sig til EM og VM, hvor der bliver udtaget 10 solodansere og 10 duodansere, der skal repræsentere Danmark ved EM, som afholdes i Sverige og VM i Tjekkiet,” siger Vivi Siggaard fra Vivis Dans.

 

Annonce
Kommentarer
Top