Annonce

Bronzemedalje til Rødovrepige i Hip Hop
HIP-HOP.jpg
Junior- og Voksendansere fra Vivis Dans med deres hip hop træner Henrik Nygård Jørgensen yderst til højre. Det er Izabella Børner Løngreen med nummer 446. Foto: Privat
HIP HOP dans Det blev til en tredje plads og bronzemedalje ved Danmarks Cup i Hip Hop, til Rødovres Izabella Børner Løngreen.

Izabella Børner Løngreen fra Vivis Dans i Rødovre, dansede i weekenden en Bronzemedalje hjem i Ungdom Star ved Danmarks Cup i Hip Hop, som blev afholdt i Ravnsborghallen i Køge, siger Vivi Siggaard og fortsætter.
Izabella Børner Løngreen der træner og danser hos Vivis Dans, er nu placeret blandt den absolutte elite i ungdoms Hip Hop. Nu venter ranglisteturneringerne, hvor håbet er, at kvalificerer sig til EM og VM, slutter Vivi Siggaard.

Kommentarer
Top