Annonce

Fornem nominering til Marco Gersager
50-GM-Motor.jpg
Marco Gersager og Jeannette Kvick sluttede sæsonen 2017 som guldvindere i to klasser og bronzevindere i den overordnede Dansk Super Rally-kategori. Nu er de blandt fire nominerede hold til titlen Årets Rally Team 2017. Hvem der kåres afsløres den 23. februar. Foto: MD/autoMOTIV - specialpress@gmail.com
rally Marco Gersager fra Rødovre er, sammen med sin co-driver Jeannette Kvick, nomineret til 'Årets Rally Team 2017'.

Guldvinderne fra sidste års Opel Corsa Rally Cup, guldvindere i det danske rallymesterskab i Klasse 2 og bronzevinder i Dansk Super Rally og nu nomineret til titlen som ‘Årets Rally Team 2017’.
Det kører for Marco Gersager, Rødovre, og hans co-driver Jeannette Kvick, Slagelse. Det begyndte i 2016Fire rallyteam er nomineret til titlen i forbindelse med årets Dansk Motorsports Award, som finder sted den 2. februar i Docken i København.

Det er en årligt tilbagevendende begivenhed, hvor motorsportens mestre og talenter i 2017 hædres og fejres.For Gersager og Kvick er nomineringen i sig selv en cadeau til deres indsats og resultater i den forgangne sæson.Men den seneste succesrate begyndte allerede i 2016 med en prøvetur i slutrunden om Danmarksmesterskabet i rally. I en rallytrimmet Opel Corsa OPC fra Opel Danmark deltog han i DM-finalen og kvitterede med en klassesejr. 

Annonce

Det fortsatte i 2017
“Bilen passede mig fint, så jeg fortsatte med en fuld sæson i 2017-turneringen og kan kun være tilfreds med resultatet. Fire førstepladser og en andenplads sikrede os guldet både i Corsa OPC Cup og DM-klasse 2 ligesom vi i Dansk Super Rally var med i kampen i Top-3 og sluttede på en samlet tredjeplads med bronzemedaljerne,” siger Marco Gersager om teamets succes, der blev sikret med hjælp fra en god sponsortrup og en kvartet af solide servicefolk, der sæsonen igennem bidrog til at holde rallybilen i topform. 
Gersager har kørt rally i ni år, men den seneste sæson har været hans bedste. Drømmen om at blive Danmarksmester i rally blev opfyldt.

Kommentarer
Top