Annonce

Vind en kur med Duer
Pressefoto-Ole-Rasmussen-og-Henrik-Duer.jpg
Svar rigtig på spørgsmålet i faktakassen og deltag i lodtrækningen om 'Fars fede kur', der er skrevet af Ole Rasmussen, tv., og Henrik Duer. Vi trækker to vindere søndag den 17. december klokken 20. Foto: Presse
sundhed Den lokale træningsfysiolog Henrik Duer er aktuel med en bog, som du kan få fingrene i helt gratis. Vi trækker lod om to eksemplarer.
Fakta

Konkurrence:

Send en SMS til 3112 2610 med dit navn og titlen på Henrik Duers bog. Vi trækker to vindere søndag aften. Vinderne får direkte besked

For mange år på den lade side, for mange mellemmåltider og et rygestop havde sat sine spor på journalisten Ole Rasmussen. Han var blevet en stor mand og vejede næsten 130 kilo, da han lod sig overtale til at tage kampen op.
Det er der efterfølgende kommet en humoristisk bog ud af. Ole Rasmussen er journalist på Politiken, hvor han skriver til avisens daglige satirespalte ‘At Tænke Sig’ og nyhedsklummen ‘Sket i ugen’.
Gennem Oles selvironiske og morsomme dagbogsnotater følger vi hans rejse mod et lettere liv – og vi får gode og konkrete indspark fra Henrik Duer.
Med bogen ’Fars fede kur’, der mest af alt handler om sund fornuft og om at justere de gamle vaner, kan alle tabe sig. Henrik Duer er bosiddende i Rødovre og er blandt andet kendt fra TV3-programmet ”Ekstremt fed – et år til at redde livet,” hvor han var vært. Henrik Duer er samtidig en del af trænerteamet af Rødovre Mighty Bulls.

Kommentarer
Top