Annonce

Tretten kampe uden sejr
WEB_RH_Roskilde_07-09-17-1.jpg
Line Kejser blev noteret for fire scoringer, heraf tre på straffekast, men det rakte ikke til point mod Gudme HK. Foto: BP
Håndbold Det lykkedes ikke for Rødovres håndbolddamer, at spille sig til en sejr i turneringens første halvdel. I kampen mod nummer næstsidst Gudme HK blev det til et 16-20 nederlag, hvoraf seks af Rødovres mål, blev scoret på straffekast.
Rødovre HK – Gudme HK
16-20
7-10

Line Kejser                               4 mål
Simone Dillon                           4 mål
Katrine Clasen                          2 mål
Rebekka Sejdenfaden              1 mål
Emilie Tautoft                            1 mål
Katarina Juul Hansen               1 mål
Anna Stensbøl                          1 mål
Cecilie Lang                              1 mål
Amalie Rasmussen                   1 mål

Cecilie Nordstrøm                   6 mål
Johanne Matzen                     4 mål
Siw Aabech                             3 mål
Sofie Landsgaard                    2 mål
Laura Albertsen                       2 mål
Sofie Bardrum                         1 mål
Laura Eggert                           1 mål
Emma Nielsen                         1 mål

Udvisninger:
Rødovre HK: 3
Gudme HK: 1

Tilskuer: 105

Rødovre HKs håndbolddamer havde i kampen mod rækkens nummer næstsidst Gudme HK, den sidste chance for at vinde en kamp i damernes 1. division, hvor første halvdel af sæsonen nu er afviklet.
Det lykkedes dog ikke, så RH må holde juleferie på 14. og sidstepladsen med kun et point. Der er seks point op til 11. pladsen der giver adgang til kvalifikationskampe, og otte point op til 9. pladsen som sikre endnu en sæson i 1. division.
Det ser ikke håbløst ud, men der skal en anderledes stabilitet til, hvis der fortsat skal spilles 1. divisions håndbold i Rødovre i den kommende sæson.

Efter tre minutters spil var Rødovre foran med 2-1 på mål af Simone Dillon på straffekast og Katrine Clasen. Det skulle vise sig, at det var eneste gang i kampen, at hjemmeholdet var foran.
Det blev 2-4 inden Katarina Juul Hansen fik reduceret. Simone Dillon på straffekast til 4-5 og Katrine Clasen til 5-7 midt i halvlegen.
Otte minutter senere, fik Amalie Rasmussen reduceret til 6-8 og hjemmeholdets sidste scoring inden pausen, blev sat ind af Cecilie Lang, med fem minutter til pausen. To scoringer af Rødovre i halvlegens sidste femten minutter, er ikke imponerende.
Med endnu to scoringer af Gudme HK kunne gæsterne gå til pause med en føring på 7-10.

Annonce

Simone Dillon reducerede på straffekast til 8-10 og otte minutter senere blev det 9-13 igen på mål af Simone Dillon. Der gik fem minutter, før Rebekka Sejdenfaden reducerede til 10-15 og seks minutter senere scorede Anna Stensbøl til 11-18, hvor hjemmeholdet i mellemtiden havde brændt to straffekast ved stillingen 10-15 og 10-17. Emilie Tautoft til 12-18 og med to scoringer på straffekast af Line Kejser blev det henholdsvis 13-18 og 14-19. Med sin tredje scoring af Line Kejser blev det 15-20 og med endnu et mål på straffekast af Line Kejser, sluttede kampen 16-20.

Rødovres håndbolddamer, kan nu holde juleferie på 14. og sidstepladsen, og forberede sig på sidste halvdel af turneringen, inden det igen går løs, med en udekamp mod Roskilde den 7. januar.

 

Kommentarer
Top