Annonce

Tiltalt for overgreb på ni klienter
retten-i-glostrup_201107_BP.jpg

Retten i Glostrup havde ret, da de idømte hypnotisøren fra Rødovre 3,5 års fængsel mener Landsretten, der har stadfæstet dommen.

I december måned sidste år udsendte Københavns Vestegns Politi en pressemeddelelse, hvori de opfordrede kvinder, der har været udsat for seksuelle krænkelser i hypnose-klinikken, til at stå frem. Foto: Arkiv
politi Anklageskriftet mod en tidligere hypnotisør i Rødovre Centrum afslører, at manden er tiltalt for at have krænket i alt ni kvinder i en periode fra august 2010 til november måned 2016.

I det nye år begynder retssagen mod en mandlig hypnotisør, der indtil sidste efterår havde klinik i lokaler i Rødovre Centrum.
Lokal Nyt har fået aktindsigt i anklageskriftet, der viser, at den mandlige hypnotisør er tiltalt for i alt 17 krænkelser mod ni forskellige piger og kvinder. Anklageskriftet viser, at pigerne og kvinderne på gerningstidspunktet var i alderen 16 til 48 år.
Krænkelserne, der blandt andet tæller to deciderede voldtægter og blufærdighedskrænkelser, fandt primært sted i klinikken i Rødovre Centrum i perioden fra maj 2014 til november 2016, men den tidligere hypnotisør er også tiltalt for, tilbage i 2010 på en adresse i Høje Taastrup, at have skaffet sig samleje med en 17-årig, som han ved hypnosebehandling hensatte i en tilstand, hvor hun ifølge tiltalen var ude af stand til at modsætte sig handlingen.

Efterlyste ofre
Sagen mod hypnotisøren rullede for alvor sidste efterår efter BT omtalte sagen med den dengang 16-årige pige.
Det fik herefter flere kvinder, der også har følt sig krænket under behandlinger, til at henvende sig til Københavns Vestegns Politi, der herefter opfordrede piger og kvinder der har været udsat for seksuelle krænkelser i hypnose-klinikken på kontorgangen i Rødovre CEntrum til at stå frem.
Det var der flere kvinder der gjorde og hypnotisøren er nu tiltalt for 17 krænkelser mod ni forskellige piger og kvinder.

Annonce
Kommentarer
Top