Stor trængsel og gavealarm
RLN_Facebook-julekalender.jpg
På avisens Facebookside kan du hver dag fra den 1. til 24. december vinde flotte præmier i vores julekalenderkonkurrence. Billedet er fra sidste års 'juleshow' på redaktionen. Foto: Arkiv
julekalender Vi følger op på sidste års julekalender-succes og vil hver dag fra den 1. til 24. december udlodde flotte gaver på avisens Facebookside. Håber du kigger forbi.
Fakta

Sådan deltager du

Konkurrencen foregår udelukkende på avisens facebookside.
Skriv et tal mellem 1 – 90 i kommentarfeltet under dagens video på Facebook.
Dagen efter trækker vi dagens vindertal og finder den heldige vinder direkte fra vores interimistiske ’julestudie’ på redaktionen.

Ingen jul uden en julekalender og på Lokal Nyt følger vi op på sidste års succes og hopper igen i nissetøjet for at trække lod om flotte gaver hver dag frem mod juleaften.
Hver dag fra den 1. til den 24. december har du mulighed for at vinde en gave, der er sponsoreret af avisens samarbejdspartnere og vinderen trækker vi dagen efter, når vi live-
streamer på Facebook.

Prisvindende gaveleg
Avisens julekalender blev i oktober måned kåret til årets bedste digitale initia-
tiv af Danske Medier og vi lover at skrue op for den dårlige humor hver dag med pebernødder, nissehuer, kalenderlys og hvad der ellers hører sig til.
”Nu skal man jo ikke brænde sit kalenderlys i begge ender, men vores hang til risengrød er ikke bare skidt og kanel. Vi vil vildt gerne give de her gaver til læserne. Ikke mindst forbi vi får lov til at få de flotte nissetrøjer på igen,” siger avisens redaktør André Bentsen.

Annonce

Ekstra gaver til kerneseere
I denne uges avis kan du på side 40 se, hvilke gaver du kan vinde de forskellige dage i december måned. Ud over hovedpræmierne vil der også, alle ugens hverdage, være mulighed
for at vinde gavekort til bowling i World Cup Hallen, biografbilletter til Atlas Biograferne og koncertoplevelser i Kulturhuset Viften.
De ekstra gaver vil vi trække lod om alle ugens hverdage, når vi sender live på Facebook. Her stiller vi et spørgsmål og den person, der først svarer i kommentarfeltet, vinder dagens ekstra præmie. Det kan med andre ord ende med at blive en indbringende forretning at kigge forbi avisens Facebookside alle hverdage klokken 12.
Alle kan deltage i konkurrencen, dog ingen under 18 år, når gaven indeholder alkohol.
God fornøjelse

Kommentarer
Top