Støtter julehjælp med 20.000 kroner
højnæs-kirken-daniel-flørning.jpg
Ejendomsmægler Daniel Flørning (tv) ses her i dialog med præst Kristian Knudsen. Den lokale indehaver af EDC Poul Erik Bech har netop overrakt en check på 20.000 kroner fra 'Poul Erik Bech Fonden' til kirkens arbejde med at uddele julekurve til trængte borgere. Foto: Red.
hjælp i julen Der er stor opbakning fra lokalsamfundet til Højnæs Kirken, der i øjeblikket er i fuld sving med indsamling og pakning af 250 julekurve til trængte borgere. I mandags modtog kirken 20.000 kroner fra Poul Erik Bech Fonden.

Julen er hjerternes fest, men det er langt fra alle borgere der har økonomi til en jul med marcipangris, julemad og gaver under træet. Det ved de i Højnæs Kirken, der for niende år i træk forsøger at hjælpe så mange som muligt med julehjælp i december måned.
I mandags blev den mission i smule nemmere. Her modtog præst Kristian Knudsen nemlig en check på hele 20.000 kroner fra af lokale ejendomsmægler Daniel Flørning, der havde indstillet Højnæs Kirkens næstekærlige projekt til Poul Erik Bech Fonden.
”Poul Erik Bech Fonden vil også gerne hjælpe jer godt videre med jeres arbejde. Her i Højnæs Kirken gør I et stort stykke arbejde med blandt at sikre flest mulige borgere i Rødovre får en god jul. Det er en flot indsats og i gør en forskel i lokalsamfundet,” sagde Daniel Flørning, der er indehaver og daglig leder af EDC Poul Erik Bech på Jyllingevej, inden han overrakte en konvolut til Kristian Knudsen.

Hjælpen er nær
I alt har 40 lokale virksomheder hjulpet med pengebeløb og konkrete gaver til de mange julekurve.
”Vi kalder dem julekurve, men det dækker i virkeligheden over tre fyldte bæreposer med madvarer og alt hvad man skal bruge i julen. Vi køber varer til de borgere der søger julehjælp og med gaven fra Poul Erik Bech Fonden kan vi i år lave endnu bedre julekurve,” siger Kristian Knudsen inden han fortæller at gaven på 20.000 kroner er den største enkeltstående gave som kirken nogensinde har fået.
I alt har mere end 40 lokale virkosmheder hjulpet med omkring 100.000 kroner.

Annonce
Kommentarer
Top