Annonce

Skoleleder stopper på toppen
jørgen_dam_-AOF.jpg
Jørgen Dam stopper som skoleleder i AOF efter 19 års ansættelse. Foto: Tina Damidaviciute
fratræder AOF Rødovre skal have ny skoleleder. Jørgen Dam takker af efter 19 års tro tjeneste i AOF-regi.

Han er vant til at jonglere med mange uddannelsesbolde på éen gang, men i næste uge er det slut. Efter mere end 19 års ansættelse i AOF fratræder Jørgen Dam sin stilling både som direktør i AOF Center Hovedstaden, AOF Daghøjskolen i Hvidovre og som skoleleder i AOF Rødovre.
”Jeg har været på arbejdsmarkedet i 53 år i et stræk og vil gerne stoppe, mens jeg stadig har en god arbejdsidentitet,” fortæller Jørgen Dam, der er fyldt 67 år.
Han kom i købmandslære i Horsevængets Kolonial 1964 og blev udlært kommis i 1968. Siden startede han som underviser på AOF og søgte senere stillingen som daghøjskoleleder hos AOF i Hvidovre, da muligheden bød sig. Her blev underskud vendt til overskud og sidenhen blev han direktør i AOF Center Hovedstaden og leder af AOF Rødovre.
”Det har været nogle fantastisk gode år i AOF og jeg er ikke brændt ud, men jeg har det lidt ligesom fodboldspillerne: Jeg vil gerne stoppe, mens jeg er på toppen og inden jeg bliver en sur gammel mand,” siger skolelederen, der i sin tid i AOF har videreuddanet sig i flere retninger. Udover en HA i personaleudvikling, diplom i ledelse, MBA fra Syddansk Universitet, er Jørgen også uddannet ordblindelærer og han håber at kunne fortsætte i AOF som underviser.
”Det er i hvert fald en mulighed og på den måde har jeg stadig en tilknytning til stedet,” siger Jørgen Dam, der ser frem til at få styr på sin have, men ellers ikke har de store forkromede fremtidsplaner.
”Jeg har aldrig haft svært ved at finde på noget at
lave, så jeg frygter ikke, det bliver et problem, når jeg stopper,” siger han.
I anledningen af Jørgen Dams fratrædelse er der afskedsreception onsdag den 6. december fra klokken 14 til 17 i teatersalen i Frihedens Idrætscenter, Hvidovrevej 446.

Kommentarer
Top