Annonce

Skidt anden periode kostede tyrene
RMB_vs_OBD_011217_IN-52-of-71.jpg
Vi sætter ikke tempoet i kampen. Det er ekstremt skuffende, fortæller Mads Eller der ellers satte tyrene igang med en scoring til 1-0. Det endte dog med et nederlag på 3-7. Foto: Ian Nielsen
Ishockey Rødovre jagtede anden sejr i træk, efter sejren i Rungsted. Men det blev ødelagt af en målfest i anden periode.
Rødovre – Odense
3-7
(1-2, 2-4, 0-1)

06:37 1-0 Mads Eller (Karvinen, Hardowa) (PP1)
27:47 2-5 Sebastian Bergholt (Chrisyakov, Skovby)
34:36 3-6 Philip Schultz

08:59 1-1 Asger Blicher Petersen (Schaarup, H. Nielsen)
16:45 1-2 Antony Camara (S. Nielsen, Mitchell)
26:23 1-3 Nick Walters (Ehlers, Lewis)
26:44 1-4 Asger Blicher Petersen (Lewis)
27:26 1-5 Mads Larsen (Walters, Mitchell)
30:29 2-6 Jakob Wittendorf (J. Hansen)
58:06 3-7 Jacob Johnston

Udvisningsminutter:
Rødovre 2x 2 minutter
Odense 3x 2 minutter

Skudstatistikken: 40- 28
Tilskuere: 1053

Rødovre kom stærkt ud til første periode og sad på det meste af spillet, Odense var dog hurtigt fremme i Rødovres zone når de fik fat i pucken. Kampens første udvisning faldt til Odense og Rødovre viste enorm effektivitet og skulle kun bruge ca 20 sekunder på at sende den pucken i kassen. Odense lod sig dog ikke påvirke af scoringen og de forsatte deres spil. Knap tre minutter senere fik Odense scoret efter en styring sendte pucken ind bag en chanceløs Ridderwall. Udeholdet fik et føringsmål at gå til pause på, efter en fejl i tyrenes defensiv.

Skrækkelig periode
Hjemmeholdet kom egentligt fint ud til anden periode, men knap midtvejs gik det helt galt. Gæsterne leverede hele fire mål på blot fire minutter og så var ilden i øjnene på Rødovrespillerne væk. Mads Eller var meget skuffet og tom i blikket efter kampen.

Annonce

”Vi får ikke rigtig kommunikeret sammen og de aftaler vi normalt har, ryger vi lidt væk fra. Vi kigger os ikke omkring i vores back-checking og så står der en fri mand, så bliver det sgu svært. Odense er gode og straffer en.”

I mellem de fire Odense scoringer, kom en reducering fra Sebastian Bergholt og til slut inden periodens udløb kom der et rigtig flot solomål fra unge Philip Schultz, der afdriblede et par Odensespillere og satte pucken højt på gæsternes svenske keeper Robin Rahm.

Rødovreånden
Man kunne frygte at Rødovre bare ville have den kamp overstået hurtigst muligt og ikke ville være til stede i tredje periode, men sådan blev det ikke. De viste de tilskuere der var til dagens opgør at man kæmper til sidste sekund, men pucken ville dog ikke ind for hjemmeholdet. Odense fik sat sidste mål ind  i tomt mål da hjemmeholdet trak keeperen til fordel for en ekstra markspiller.

Mads Eller var skuffet over indsatsen foran hjemmepublikummet.

”Det her er mega ærgerligt, det vil vi aldrig have på vores hjemmebane. Der skal vi være bedst og os der skal sætte tempoet og det er selvfølgelig ekstremt skuffende for os. Det holder simpelthen ikke.”

Undervejs i tredje periode var der en hændelse som fik størstedelen af arenaen til at rejse sig op af stolene, en hård tackling mod Mads Eller fra en Odensespiller, som lignede en hævnagt fra flere hårde dueller de to spillere imellem.

Meget overraskende for en stor del af fansene, endte det med en to-minutters udvisning for diving til Mads Eller. Hovedpersonen selv satte ord på situationen.

”Jeg prøver at tippe pucken, da jeg ser deres back komme bussende ned imod mig og idet jeg tipper pucken forbi ham, stikker han lige benet ud og jeg føler klart der er udvisning til ham.”

Rødovres er i kamp igen på søndag den. 3 december klokken 19, på udebane mod Sønderjyske. Næste hjemmekamp er på tirsdag den. 5 december klokken 19, hvor Frederikshavn kommer på besøg.

Kommentarer
Top