Sejr efter straffeslag
rasmus-astrup_RMB-AAB-QF6-2014_050_180314__BP.jpg

Rasmus Astrup har forlænget med ét år i RMB

Rasmus Astrup sikrede Mighty Bulls to point efter straffeslag. Foto: BP
Ishockey Rødovre Mighty Bulls vandt 3-2 på Rasmus Astrups afgørende straffeslag, og vandt dermed den tredje sejr i træk.
Esbjerg Energy – Rødovre Mighty Bulls
2-3
(0-0, 1-1, 1-1, 0-0, 0-1)

35:14 1-0 Alexis Loiseau (Anders Krogsgaard, Niklas Andersen)
41:41 2-1 Alexis Loiseau (Sune Hjulmand, Colin Vock)

37:18 1-1 Rasmus Astrup (Matthias Asperup, Connor Hardowa)
54:15 2-2 Mads Eller (Connor Hardowa)
65:00 Rasmus Astrup (Straffeslag)

Udvisninger:
02:54 Jeppe Vinther, Esbjerg (Interference)
08:00 Sebastian Bergholt, Rødovre (Interference)
26:35 Michael Fine, Esbjerg (Cross-Checking)
29:24 Mads Eller, Rødovre (Delaying the Game)
33:41 Frederik Skovby, Rødovre (Holding)
36:12 Henrik Clausen, Esbjerg (Cross-Checking)
41:53 Gasper Kroselj, Rødovre (Delaying the Game)
45:35 Kevin Montgomery, Rødovre (Interference)
55:09 Morten Andreassen, Rødovre (Roughing)
55:09 Niklas Andersen, Esbjerg (Hooking)
57:19 Connor Hardowa, Rødovre (2 min + 10 min Checking from Behind)
65:00 Justin Crandall, Esbjerg (Cross-checking)

Skudstatistik: 40-23 (7-8, 11-5, 22-5, 0-5)

Tilskuer: 1057

Efter sejre over Herning og Herlev i de to foregående kampe, skulle Rødovre forsøge at vinde den tredje sejr i træk, i udekampen mod Esbjerg Energy. Sidst Rødovre var på besøg i Esbjerg, blev det til en 1-3 sejr.
Allerede efter tre minutters spil, fik ”Tyrene” en mulighed i powerplay, da hjemmeholdets Jeppe Vinther fik to minutter for Interference. Det lykkedes dog ikke, at udnytte overtalssituationen. Da der var spillet otte minutter, måtte Rødovres Sebastian Bergholt tage plads i straffeboksen, da han blev dømt for Interference.
Da Bergholts straffetid var udløbet, stod det fortsat 0-0 og efter en jævnbyrdig første periode gik de to hold til pause uden scoringer.

Rødovre fik endnu en powerplay mulighed seks minutter inde i anden periode, med det lykkedes ikke at få pucken i mål. Midt i perioden fik Mads Eller to minutter for Delaying the game, og det lykkedes Rødovres boksplay at forhindre hjemmeholdet i at scorer.
Kort efter blev der dømt Cross-Checking mod Frederik Skovby, og det blev en dyr udvisning, da Esbjerg fik udbytte af sit powerplay på mål af Alexis Loiseau.
Umiddelbart efter at hjemmeholdet var kommet foran, fik Esbjergs Henrik Clausen to minutter for Cross-Checking. Efter et minuts powerplay, sendte Matthias Asperup en præcis pasning til Rasmus Astrup, som sendte pucken i mål, til stillingen 1-1 to minutter inden pausen.

Tredje periode var kun et minut gammel, da Alexis Loiseau med sin anden scoring, bragte Esbjerg foran 2-1. Umiddelbart efter fik Rødovres keeper Gasper Kroselj to minutter for Delaying the game, og da de to minutter var gået, fik Kevin Montgomery minuttet senere, to minutter for Interference. Der blev dog ikke scoret i de to udvisningsperioder.
Da der resterede seks minutter af kampen, udlignede Mads Eller til 2-2, et minut senere fik begge hold en spiller i straffeboksen. Rødovres Morten Andreassen for Roughing og Esbjergs Niklas Andersen for Hooking.
Tre minutter før slutfløjt, fik Connor Hardowa 2 + 10 minutter for Checking from behind. Det blev den sidste hændelse i ordinær spilletid, og kampen gik i forlængelse.

Der blev ikke scoret i forlængelsen, så kampen skulle afgøres på straffeslag.

På straffeslag gjorde Matthias Asperup det til 0-1, og Rasmus Astrup til 1-2 Esbjerg fik udlignet til 2-2 og missede det efterfølgende forsøg, hvorefter Rasmus Astrup scorede og sikrede Rødovre to point og en 2-3 sejr.

Næste kamp.
Rødovre spiller igen tirsdag den 19. december kl. 19 hvor Gentofte Stars kommer på besøg i Rødovre Skøjte Arena.

Kommentarer
Top