Annonce


Sceneskift på skole
Indvielse-Hendriksholm-Skole-171108-26.jpg
Borgmester Erik Nielsen havde borgmesterkæden solidt siddende på skuldrene, da han i november måned besøgte Hendriksholm Skole, der har fået ny teatersal. Foto: Per Dyrby
hendriksholm skole Nu kan skoleelever på Hendriksholm Skole for alvor komme i rampelyset. Skolens teatersal er blevet større og har fået ny scene.
Fakta

Kommunalbestyrelsen har i 2018 afsat penge i budgettet til renovering og nyindretning af skolegården på Hendriksholm Skole mellem hovedbygningen og nordfløjen samt renovering af det nordlige legeareal. Renoveringen skal udføres i løbet af sommeren og efteråret 2018.

Håndværkerne har været travlt beskæftiget på Hendriksholm Skole de senere år. I 2010 blev en ny specialundervisningsbygning indviet og i 2013 fik skolen en helt ny skolegård. I 2015 blev der etableret en støjmur mod Tårnvej og i november måned var turen så kommet til skolens indskolingsområde og teatersal, der begge blev indviet efter ombygning.
Teatersalen har fået ny scene, to udgange direkte fra salen til det fri og flere kvadratmeter, der gør det muligt at samle alle indskolingsklasserne til samling.
”Alle tiltag for at skolen hele tiden bliver opdateret i forhold til de ekstra børn, der går her og kommer til. De fysiske rammer har betydning for stemning og adfærd og vi ved at i gode omgivelser med plads og rum bliver læringen bedst,” fortalte borgmester Erik Nielsen, da teatersalen blev indviet.

Annonce

Ventilation og solafskærmning
Udover en nyrenoveret teatersal kan eleverne i indskolingsklasserne glæde sig over, at klasselokalerne er blevet udvidet, og andre mindre lokaler er blevet sammenlagt, således der nu er et samlet indskolingsområde med 12 store klasselokaler, der passer til nutidens behov.
”Alle lokalerne har fået ventilation og solafskærmning for at forbedre indeklimaet.
Herudover har alle lokalerne direkte adgang til det fri – enten til skolegården eller til for-arealet mod Hendriksholm Boulevard,” fortalte Erik Nielsen i sin indvielsestale til eleverne. I forbindelse med ombygningen er toiletområdet mod vest blevet renoveret og ombygget, så det er tidssvarende. Endvidere er SFO-cafeen blevet udvidet med ca. 30 m2.

Top