Annonce

Rødovre FC ydmyget i nordjylland
RFC-hvidovre_026_071017_BP.jpg

Floorball Unihoc Ligaen: Rødovre FC - Hvidovre Attack. Marek Valachovic

MarekValachovic var eneste målscorer i ydmygelsen mod Frederikshavn Foto: BP
Floorball Trods en længere skadesliste hos Rødovre FC, så er det svært at få øje på seriøsiteten, når holdet tager til Frederikshavn med kun otte markspillere, og bliver ydmyget med hele 19-1 i en topkamp.
Frederikshavn Blackhawks – Rødovre FC
19-1
(6-0, 6-1, 7-0)

”Vi var kun afsted med otte spillere og en målmand” siger sportschef Esben Larsen, ”så det blev virkelig op ad bakke. Mod så godt et hold som Frederikshavn er det svært og resultatet taler sit tydelige sprog” siger Esben Larsen og fortsætter. ”Nu håber jeg på, at vi får en del spillere klar til pokalsemifinalen ude mod Sunds på lørdag, så vi kan komme i pokalfinalen” slutter Esben Larsen.

Rødovre FCs enlige scoring mod Frederikshavn Blackhawks, faldt ved stillingen 8-0 i anden periode, da Marek Valachovic fik reduceret midt i anden periode.
Med nederlag i de to seneste kampe mod Benløse FC og Frederikshavn Blackhawks er Rødovre FC nu rykket ned på tredje pladsen.

Annonce

Der er nu tid til, at få restitueret nogle af de skadede spillere frem mod den næste Ligakamp, som spilles lørdag den 6. januar kl. 12 mod Hvidovre Attacks FC i Avedøre Idrætscenter.

 

Kommentarer
Top