Annonce

Rødovre FC sejr i tæt opgør
RFC-hvidovre_005_071017_BP.jpg

Floorball Unihoc Ligaen: Rødovre FC - Hvidovre Attack. Frederik Kobberup

Frederik Kobberup assisterede med målgivende pasning til 3-4 sejr over Sunds. Foto: BP
Floorball Uden syv skadede stamspillere, vandt Rødovre FC tæt opgør med 3-4 i udekampen mod Sunds Seahawks, på Jeppe Juhl Justesens scoring et halvt minut før slutfløjt.
Sunds Seahawks – Rødovre FC
3-4
(0-1, 1-1, 2-2)

32:10 1-1 Søren Holm (Andre von Enckerod)
41:02 2-2 Simon Lauridsen (Mikkel Skov)
59:07 3-3 Morten Handgaard (Mikkel Skov)

12:33 0-1 Jeppe Juhl Justesen
38:16 1-2 Own Goal
54:55 2-3 Marko Krogsgaard (Frederik Kobberup)
59:23 3-4 Jeppe Juhl Justesen (Frederik Kobberup)

Udvisninger:
Sunds Seahawks: 1
Rødovre FC: 2

Rødovre tog til Heden lørdag morgen med en meget smal trup, uden syv stamspillere, på grund af skader. ”Efter midt uge kampen ude mod Helsingør, hvor vi spillede under niveau, var det ikke med den store optimisme vi tog til Sunds”, siger sportschef Esben Larsen og fortsætter.
”Der var ikke mange chancer i første periode, og vi lykkedes med, at trække tempoet ud af kampen. Vi kom foran på mål af Jeppe Juhl Justesen midt i første periode, Sunds fik udlignet i anden periode efter lidt klumpspil foran vores mål. Vi får dog lukket perioden med en scoring til 1-2, hvilket gav et godt afsæt til tredje og afgørende periode” siger Esben Larsen.
”Sunds fik udlignet med en hurtig scoring i anden periode, og fik bragt balance i regnskabet. Vi kom dog foran 2-3 da Marko Krogsgaard scorede fem minutter før tid, til stor jubel for hele Rødovrebænken.
Med under et minut tilbage af kampen, fik hjemmeholdet udlignet til 3-3 og det lignede derfor en spændende overtid.
Rødovre vinder den efterfølgende faceoff, og efter et par pasninger i egne rækker, sendte Frederik Kobberup den lille hvide kugle mod Sunds målet, hvilket Jesper Juhl Justesen opfangede og slog bolden ind over målstregen til slutresultatet 3-4.
Sunds kom ikke frem til noget de sidste fyrre sekunder, og vi kunne derfor rejse hjem med tre flotte point på en svær udebane. En meget flot præstation af hele holdet og trænerne” slutter Esben Larsen.

Næste kamp.
Rødovre FC spiller topkamp, onsdag den 6. december kl. 20 i Rødovre Stadionhal, hvor danmarksmestrene fra Benløse FC kommer på besøg.

Annonce

 

Kommentarer
Top