Annonce

RMB igen på sejrskurs
RMB-Odense_034_030117_BP.jpg

Ishockey, Metalligaen: Rødovre Mighty Bulls - Odense Bulldogs. Matthias Asperup

Matthias Asperup leverede to assist i 4-2 sejren over Herning Blue Fox Foto: BP
Ishockey Efter nederlag til Odense, Frederikshavn og Hvidovre kom RMB igen på sejrskurs, da det blev til en 4-2 sejr over Metalligaens tophold Herning.
Rødovre Mighty Bulls – Herning Blue Fox
4-2
(1-1, 2-0, 1-1)

05:46 1-0 Kevin Montgomery
21:21 2-1 Mads Eller (Matthias Asperup, Rasmus Asperup)
36:02 3-1 Philip Schultz
59:36 4-2 Nicklas Carlsen (Matthias Asperup)

09:13 1-1 Christoffer Silfver (Toni Kallela, Autti Kerälä)
57:03 3-2 Anders Poulsen

 

Udvisninger:
19:44 Lasse Lassen, Herning (High Sticking)
27:15 Sebastian Bergholt, Rødovre (Holding)
27:15 Frederik Kaels, Rødovre (2+2 min High Sticking)
36:14 Philip Schultz, Rødovre (2+10 min. Checking to the Head)
37:04 Albert Adamsen, Herning (Slashing)
41:44 Mads Eller, Rødovre (Interference)
55:45 Patrick Flügge, Rødovre (2+2+20 Slashing, Unsportmanlike Penalty, Game Penalty)

Skudstatistik: 35-40 (14-9, 13-14, 8-17)

Tilskuer: 686

Rødovre havde mest fart på skøjterne fra kampens start, og havde flere kvalificerede afslutninger. Tættest på var Andrey Chistyakov på en pasning fra Frederik Skovby. Hjemmeholdet fortsatte med at have initiativet og det resulterede i en fortjent scoring, da Kevin Montgomery erobrede pucken på blue line, og gik direkte mod mål og sendte pucken sikkert i nettet.
Herning kom efterhånden bedre ind i kampen, og efter otte minutter blev hjemmeholdets nye keeper Gasper Kroselj sat på prøve for første gang. Minuttet efter faldt udligningen, på mål af Christoffer Silfver.
Spillet vekslede, og fem minutter før pausen, havde Sebastian Bergholt et forsøg på målrammen, og på det følgende angreb, havde Jonas Sass og Mads Eller begge en stor mulighed.
I periodens slutfase, fik gæsternes Lasse Lassen to minutter i straffeboksen for High Sticking, så Rødovre kunne begynde anden periode, i spil fem mod fire.
En god første periode, hvor Mighty Bulls var spilstyrende de første ti minutter, hvorefter Herning kom bedre med i spillet og fik tilspillet sig nogle gode muligheder.

Rødovre fik sat sit powerplay fint op fra starten af anden periode, og efter et minut og tyve, fandt Matthias Asperup en helt fri Mads Eller inde foran gæsternes mål, og han sendte pucken i mål til stillingen 2-1.
Efter scoringen kom der tempo på kampen og spillet vekslede, uden at der blev spillet fem til de store scoringsmuligheder.
Syv minutter inde i perioden, fik Mighty Bulls en dobbelt udvisning, da Sebastian Bergholt fik to minutter for Holding og Frederik Kaels to gange to minutter for High Sticking.
Jyderne pressede hårdt på i spil tre mod fem, men Gasper Kroselj i Rødovres mål, præsterede flere store redninger.
Efterfølgende blev det to minutter i spil fire mod fem og et godt boksplay af Rødovre forhindrede en jysk udligning.
Fire minutter inden periodepausen opfangede Philip Schultz en pasning midt i gæsternes zone, og han sendte pucken sikkert i nettet.
Spillet var netop sat i gang efter scoringen, da samme Schultz fik to plus ti minutter i straffeboksen, for Checking to the Head.
Minuttet senere fik gæsterne to minutter, men ingen af holdene fik udnyttet deres respektive overtalssituation.

Annonce

Tredje periode var netop sat i gang, da det blev Mads Ellers tur til at tage plads i straffeboksen, dømt for Interference.
Det gav et pres mod Kroseljs mål, men Herning fik ikke reduceret i deres overtalssituation. Der var fortsat tempo i spillet, og begge hold spillede sig frem til gode afslutninger.
Fem minutter før slutfløjt, kom Patrick Flügge i fokus. Han blev dømt for en Slashing, som han ikke var helt tilfreds med, det gav yderligere to minutter for dårlig opførsel, fulgt op af en Game Penalty. Omfanget af straffen, kunne minde lidt om dommer forfængelighed.
Det blev en hektisk afslutning på kampen. Med små fire minutter tilbage skulle Rødovre spille fire mod fem, og for første gang i kampen, lykkedes det for Herning at scorer i powerplay da de fik reduceret til 2-3 med to et halvt minut tilbage. Det brændte hårdt på foran hjemmeholdet mål, men det blev ikke til flere jyske scoringer.
Mighty Bulls var igen blevet fuldtallige, da Matthias Asperup rykkede fri i højre side, og fandt en helt fri Nicklas Carlsen inde foran mål, og han sendte pucken i nettet til slutresultatet 4-2.
En jævnbyrdig ishockeykamp med tempo og intensitet i nærkampene. Men hjemmeholdet var skarbere i afslutningerne og Gasper Kroselj leverede flere store redning, og har sin store andel i Rødovres sejr.
Rødovre spiller igen på tirsdag den 12. december kl. 19 hjemme mod formstærke Herlev, der har vundet holdets fire sidste kampe mod Gentofte, Aalborg, Odense og Herning.

Kommentarer
Top