Annonce

Rasmus Astrup 500 kamps jubilar
RMB_vs_OBD_011217_IN-15-of-71.jpg
Rasmus Astrup nr. 24, havde ikke meget at juble over i sin jubilæumskamp nummer 500. Foto: BP
Ishockey Rasmus Astrup fik ikke det bedste minde fra sin jubilæumskamp nummer 500 i kampen mod Frederikshavn, da det blev til et nederlag, med tenniscifrene 2-6.

Rasmus Astrup har spillet ishockey i Rødovre i 14 år og har rundet de 500 kampe, kun afbrudt af en enkelt sæson i henholdsvis Hvidovre og Frederikshavn.
Om sin jubilæumskamp siger Rasmus Astrup. ”Det var bestemt ikke den jubilæumskamp jeg havde ventet. Man har selvfølgelig en masse scenarier oppe i hovedet, og det var ikke lige det jeg havde ventet. Jeg ville gerne have haft en sejr og tre point, men det blev det desværre ikke til.
Vi spiller en skidt anden periode, fortsætter Rasmus Astrup. ”De for lidt heldige mål der går deres vej, blandt andet et skud der blokker, så ryger pucken ud til dem og de scorer, så tager det lidt pusten fra os. Vi har et par chancer vi ikke scorer på, så går gassen lidt af ballonen, når vi ikke får sat den kasse, så får de et par mål mere, det er bare lidt ærgerligt”.
”Vi skal til at have nogle point hvis vi skal slutte i top seks. Der er 24 kampe igen og der er mange point at spille om. Hvis vi skal i top seks, så skal vi præsterer mere end at vinde en kamp, det er vigtigt med en stime på tre til fire sejre af gangen, det er det vi skal stile efter, så vi kommer lidt op i tabellen”, slutter 500 kamps jubilaren Rasmus Astrup.

Kommentarer
Top