Annonce

Philip Schultz i fokus
RMB_-_HBF_061017_IN-5-of-54.jpg

Metalligaen: Rødovre Mighty Bulls - Herning Bluefox fredag den 6. oktober 2017. #72 Phillip Schultz

Philip Schultz kunne glæde sig over sin flotte scoring til 3-1 midt i anden periode. Foto: Ian Nielsen/Arkiv
Ishockey Rødovres Mighty Bulls Philip Schultz kom i fokus midt i anden periode. Først med en flot scoring 3-1, og minuttet efter, blev det til to plus ti minutter i straffeboksen, dømt for Checking to the Head.

Philip Schultz siger om det hektiske minut. ”Det startede med en scoring, og det er altid en dejlig følelse at score. Det er mit tredje mål i denne sæson, så det er ikke mange der er kommet, med hver gang er det en fornøjelse”.
Om udvisningen siger Schultz. ”Der bliver spillet en puck dybt, og jeg søger pucken sammen med en back. Jeg syntes jeg rammer hans krop, men dommeren mener, at jeg kun rammer hans hoved, så kan man diskuterer det frem og tilbage”.
Om dagens kamp, siger Philip Schultz. ”Det var måden hele holdet spillede på i dag. Vi var godt organiseret, vi spiller som et hold i dag, aftalerne er på plads og vi spiller disciplineret, bortset fra udvisningerne, ellers er det et disciplineret hold vi ser i dag. Vi holder Herning til kun at scorer et mål, i store dele af kampen og det er først mod slutningen de får scoret deres andet mål. Det gør, at når vi kan holde modstanderen nede på et max to mål, så bliver det også nemmere for os at vinde, for vi er et godt offensivt hold med mange kreative spillere, så hvis vi holder defensiven, så skal angriberne ”bare”, hvis man kan sige det sådan, bruge deres kvaliteter, så går det hele meget nemmere”, siger Philip Schultz og fortsætter.
”Vi har fået en god målmand i Gasper Kroselj, og han gør det rigtig godt i dag. Han stod også en god kamp mod Hvidovre, der kan vi ikke klandre ham for noget, det var spillernes fejl, Mod Hvidovre havde han nogle kæmpe redninger, og det har han også i dag, som gør, at vi holder os inde i kampen. En god målmand, helt klart” slutter Philip Schultz.

 

Annonce
Kommentarer
Top