Nederlag i topkamp
RFC-aalborg_013_011016.jpg
Jannik Dalkvist scorede til 2-1 på Jeppe Juhl Justesens pasning Foto: BP
Floorball Rødovre FC der har det hårdt med skader, har fået hjælp af Daniel Hedegaard og Tobias Nielsen som var stoppet med Liga floorball. Det var dog ikke nok til sejr i topkampen mod Benløse FC der vandt 3-7.
Rødovre FC – Benløse FC
3-7
(0-1, 2-2, 1-4)

26:19 1-1 Jeppe Juhl Justesen (Marko Krogsgaard)
28:09 2-1 Jannik Dalkvist (Jeppe Juhl Justesen)
50:55 3-5 Marko Krogsgaard (Jeppe Juhl Justesen)

12:27 0-1 Mathias de Fries (Rasmus Poulsen)
33:59 2-2 Daniel Nygaard (Peter Pfnerli)
39:28 2-3 Peter Pfnerli (Mathias Toftegaard Glass)
41:37 2-4 Mathias Toftegaard Glass (Peter Pfnerli)
44:04 2-5 Peter Pfnerli (Mathias Toftegaard Glass)
54:30 3-6 Mathias Toftegaard Glass (Peter Pfnerli)
56:51 3-7 Daniel Nygaard (Peter Pfnerli)

Udvisninger:
Rødovre FC: 2
Benløse FC: 0

Rødovre FC bliver fortsat forfulgt af skader, senest er landsholdsaktuelle Nicolai Børner også noteret på listen over skade spillere, med en brækket lillefinger.
Til topkampen mod Benløse FC er Daniel Hedegaard og Tobias Nielsen, som begge var stoppet med Liga Floorball, trådt hjælpende til.
Der venter Rødovre FC nogle vigtige kampe den kommende tid. Udover aftenens modstander Benløse FC, venter Ligaens nummer to Frederikshavn den kommende weekend, og den 20. december skal der spilles pokalsemifinale ude mod Sunds Seahawks.

Rødovre lagde bedst ud, med flere gode afslutninger fra Jeppe Juhl Justesen og Marko Krogsgaard. Gæsterne kom efterhånden bedre med, og spillet vekslede med flere kvalificerede afslutninger af begge hold. Efter tolv minutters spil, mistede hjemmeholdet bolden på banens midte, og det blev effektivt straffet, da Mathias de Fries alene med Michael Ejlerskov i Rødovremålet sendte bolden i mål.
Benløse havde efterfølgende det spillemæssige overtag, og var tæt på, at komme yderligere foran. Set over hele perioden, var spil og chancer ligeligt fordelt.

Annonce

Benløse lagde tryk på fra starten af anden periode, og havde flere farlige afslutninger. Hjemmeholdet stod for presset, og fik flyttet spillet længere frem på banen. Seks minutter inde i perioden fandt Marko Krogsgaard med en god pasning Jeppe Juhl Justesen, og han sendte bolden i mål til 1-1. Det gav for alvor hjemmeholdet ny luft, og et minut senere blev det 2-1 da Jeppe Juhl Justesen lagde en præcis pasning til Jannik Dalkvist som resolut slog bolden i mål.
Så kom der for alvor tempo og intensitet i kampen, og hjemmeholdets Marek Valachovic og Jeppe Juhl Lauritsen havde umiddelbart efter gode afslutninger.
Benløse kom tilbage efter de to hurtige Rødovre scoringer, og seks minutter inden pausen, udlignede gæsternes Daniel Nygaard da han tog chancen fra midten af banen, og hans skud kom overraskende for Michael Ejlerskov i Rødovres mål. Efter udligningen overtog Benløse initiativet, og det gav resultat et halvt minut før pausefløjtet, så gæsterne kunne gå til pause med en 2-3 føring, efter en tempofyldt og underholdende anden periode, med mange gode aktioner.

Rødovre fik en forfærdelig start på tredje periode, da det blev 2-4 allerede efter halvandet minut. Så blev det til to minutters straf, og i powerplay blev det 2-5. Skidt når man føler, at man har været godt med. Midt i perioden fik Rødovre reduceret, da Marko Krogsgaard tog chance fra højre side, hvor bolden gik ind i nærmeste målhjørne. Efter reduceringen tog hjemmeholdet en Tim-out, fulgt op at pres mod gæsternes mål, men fik ikke slået til. En forsvarsfejl i egen zone blev straffet effektivt af gæsterne, som kom foran 3-6 og det så vanskeligt ud for Rødovre med fem minutter igen.
Hjemmeholdet fortsatte og flyttede bolden godt rundt, men manglede kvalitet i afslutningerne. Med tre minutter igen, begik Rødovre igen en fejl i egen zone, og det blev igen effektivt udnyttede med en scoring til 3-7.
En fortjent sejr til Benløse FC, men efter spil og chancer giver resultatet ikke udtryk for det reelle styrkeforhold de to hold imellem.
Med sejren overtog Benløse FC førstepladsen fra Rødovre, som skal til Frederikshavn på lørdag og spille endnu en topkamp, da Rødovre og Frederikshavn deler andenpladsen i Ligaen.

Kommentarer
Top