Annonce

Mester søger lærling
ah-laase_004_111217.jpg
Lokal låsesmed mangler en lærling på kontoret og to lærlinge i bilerne. Foto: Brian Poulsen
lærlingeløft Det er en stor beslutning at tage en lærling ind i folden. "Derfor skal det også være det helt rigtige match mellem lærling og arbejdsplads," siger Klaus Honore fra AH Låsemontage, der nu reagerer på Det Lokale Lærlingeløfte.
Fakta

Det Lokale Lærlingeløfte
Hvis du skaber en ny praktikplads til en elev fra NEXT, kvitterer Rødovre Lokal Nyt med en fed historie om din virksomhed.
Hvis du vil vide mere om Det Lokale Lærlinge-
løfte, eller vil du gerne være med, så skriv til andre@rnn.dk eller ring til 31 12 26 10, så formidler vi gerne kontakten til NEXT.

Er du interesseret i en lærerplads hos AH Låsemontage, så skriv en ansøgning direkte til service@ah-laase.dk. Husk at skrive i emnefeltet, at det er en ansøgning.

God vækst og en arbejdsplads med vokseværk får nu AH Låsemontage til at søge ikke bare én men hele tre lærlinge.
De skal være med til at udvide forretningen, så man, også i fremtiden, kan byde ind på de helt store opgaver i kommunerne og nybyggerierne.
Der bliver plads til to nye låsesmedelærlinge og en NEXT-elev fra kontor-
assistentgrenen.
“Men det er ikke så meget dét, de kan i forvejen, der er vigtig for os. Jeg har selv gået på ni forskellige skoler og aldrig haft det flotteste CV. For mig er det personlige drive og lysten til at passe ind på en god arbejdsplads med en god kultur,” meget vigtigere.”
“Så skal vi nok få styr på de faglige færdigheder hen ad vejen,” fortæller direktør Klaus Honoré.
Han har i dag 18 mand ansat, fordelt på to afdelinger af forretningen, som fysisk spreder sig ud over Rødovre og Frederiksberg.
“Vi har travlt. Vi har god vækst og for et par år siden i 2015 ansatte jeg en projektleder, som skulle få os ind over de store sager. Derfor har vi nu brug for en ny lærling på kontoret og to nye i bilerne,” siger Klaus Honoré, der var den første virksomhedsejer overhoved-
et, der reagerede på Det Lokale Lærlingeløfte, da avisen lovede at kvittere med en omtale for nye lærlingepladser.
“Det er vigtigt for os, som virksomhed, at udvikle os og hele tiden
være med på noderne. Det hjælper de unge med, men det er også vigtigt for os at tage samfundsansvar og bakke op lokalt. Derfor passer Det Lokale Lærlingeløfte perfekt til os lige nu,” siger Klaus Honoré, der stolt viser rundt i de store lokaler.

God karma kommer retur
Han har tidligere haft ansvaret for unges udvikling på sine brede skuldre i Rødovre Bokseklub og glæder sig til igen at give noget videre til andre.
“God karma man sender ud, kommer altid tilbage, så når man tager et ansvar, går man glad i seng, fordi det, for mange af de unge, er virkelig svært at få den læreplads, der er så vigtig for deres uddannelse. Derfor tager vi også opgaven seriøst,” siger han og forklarer:
“Efter den første kontakt fra NEXT fik vi et par henvendelser, men vi har ikke fundet den rigtige. For os at se skal der være perspektiv i en læreplads, der rækker ud over skoletiden. Vi vil gerne være med til at forme og støbe en fremtid sammen med den unge.”
Dermed afviser han også at blive en del af de virksomheder, der tænker i at hive praktikanter ind i et par måneder som billig arbejdskraft.
“Vi vil være med til at udvikle. Vi vil ikke hele tiden tage dem, der er uddannet. Det bliver for indspist. Vi kunne godt bruge en ung frisk mand eller dame, da vi selv er et ungt team, hvor vi både laver ballade, men også er seriøse, når det gælder,” understreger Klaus Honoré, der faktisk allerede har to lærlinge blandt låsesmedene.
“De er snart færdiguddannede. Men vi har været så glade for den udvikling, at vi gerne vil udvide og tage imod to nye allerede fra januar,” siger han og smiler, så man kan se, hvor stolt han egentlig er af at kunne tilbyde stillingerne til nogen, der har brug for dem.
“Vi skal nok tilpasse opgaverne til lærlingene, men det bliver ikke noget med at pille klips i hjørnerne af papiret ud. Det er en arbejdsplads, hvor man skal skabe værdi for firmaet,” understreger han.

 

Kommentarer
Top