Kort om sport
Rødovre-Bokseklub.jpg
Fra venstre ses Morgan Adrian, Reda Abbas, Benjamin Trajano og Samir Osman. Foto: Privat
sporten kort Vi har skrevet kort om ungdoms-ishockey, boksning, cykelcross og DM-cykling på bane samt taekwondo.

Fire guldmedaljer i Jylland
Rødovre Bokseklub havde fire talentfulde boksere til Vestjysk Bokscup i Holstebro. De kom hjem med tre guldmedaljer.

Den første i ringen var Morgan Adrian, som deltog i klassen letvægt U15, hvor han mødte Alexan Tujaryan fra Brønderslev BK.
”Det blev til en sikker rødovresejr, der sikrede Morgan en finaleplads,” fortæller træner Stuart Watson. Han fortsætter:
”Morgan mødte en dygtig modstander fra Team Bredahl i finalen, men Morgan sikrede sig sejren og tog en guldmedalje med hjem til Rødovre.”

Samir Osman mødte også en bokser fra Brønderslev og igen lykkedes det rødovrebokseren at sikre sig en sikker sejr, der sendte Samir i finalen.
”Samir mødte den norske mester og det blev en hård kamp, men Samir holdt hovedet koldt, boksede efter planen og sikrede sig derfor endnu en guldmedalje til Rødovre,” siger rødovretræneren.

To af rødovrebokserne kom direkte i finalen. Det var Reda Abbas, som deltog i U15 fluevægt, som besejrede en bokser fra Hvidovre.
”Reda viste flot teknisk boksning og flot benarbejde, som sikrede ham guldmedaljen. Næste finale var Benjamin Trajano, som boksede i mellemvægts U15, men han kom til kort mod en dygtig modtander fra Team Bredahl Holbæk.

DM-guld på banen
CK Fix fortsætter de fornemme resultater i det ganske land i cykelrytternes verden.

Da Odense Cykelbane i weekenden afholdt DM i parløb for juniorer (U19) vandt Benjamin Hertz med sin makker Oliver Wulff Frederiksen, billedet herunder. 

Nummer på skamlen til højre er Benjamin Hertz.

Der var ikke meget tvivl om sejren, da de tog point i alle spurter og kontrollerede løbet fint, så de endte med at vinde med 41 point, som var et stort forspring til parret på 2. pladsen, der endte på 23 point. Sidste år vandt Hertz U17 DM i parløb med klubkammeraten Sebastian Andreasson.

CK Fix var også stærke i crossløbet, Ceramicspeed Cross Cup i Varde, som Joshua Gudnitz vandt i junior klassen (U19), mens Tobias Lund Andresen blev nummer to. De 24 U19 ryttere kørte sammen med og mod A-rytterne og Joshua Gudnitz fascinerede ved at slutte på 3. pladsen i A-rækken. Hos U17 var den bomstærke Gustav Wang også med og han vandt suverænt.

Udtagelser til U-landshold i ishockey
Rødovre har tre tyre på U20 landsholdet, som skal til USA og forsvare de danske farver til A-VM. Af nuværende spillere i Rødovre er der backerne Lasse Carlsen, Lasse Mortensen og Rasmus Heine. Af forwards er der blot en, nemlig Philip Schultz.

Der er flere med, når man ser på de spillere, som ishockeymæssigt er opvokset i RSIK. Der er backen Malte Setkov (Malmö Redhawks), mens fire forwards også er udtaget: Andreas Grundtvig (Esbjerg Oilers), Lucas Andersen (Jokerit Helsinki), Magnus Molge (Malmö Redhawks) og Nikolaj Krag-Christensen (Rungsted Seier Capital).
Danmark spiller den første VM-kamp den 26. december mod værtsnationen USA. Desuden er Danmark i pulje med Canada, Slovakiet og Finland.

Der er også tre RSIK’ere på U16 landsholdet, der skal spille 4-nationers turnering i Norge i weekenden. Alle tre udtagne rødovrespillere er backs, nemlig Gustav Jensen, Kasper Larsen og Victor Boesen.

Hurtig EM-exit
Rødovreborgeren Jonas Tiedjen Bang, der til dagligt træner i Nørrebro Taekwondo, tabte sin første kamp til en tysker med 6-7 til EM i Sofia, da han deltog i OL-vægtklassen.
”Det var en tæt kamp, som Jonas godt kunne have vundet med lidt held,” siger faderen Steen Tiedjen, som så sin søn kæmpe sig tilbage fra stillingen 3-6 til 6-7 i sidste runde:
”Der var få sekunder tilbage af kampen, da den den tyske kæmper gik ud af banen, men så glemte dommerne at stoppe tid, så tiden løb ud. Dermed fik Jonas ikke chancen for at lægge pres på i de sidste sekunder, der kunne har givet tyskeren et minuspoint, hvilket ville have betydet en ekstra omgang til først scoret point,” slutter Steen Tiedjen.
Rusland vandt i øvrigt guld i syv ud af de otte vægtklasser.

 

Kommentarer
Top