Jysk storsejr
RMB-Odense_024_030117_BP.jpg

Ishockey, Metalligaen: Rødovre Mighty Bulls - Odense Bulldogs. Nicklas Carlsen

To scoringer af Morten Andreassen var ikke nok mod Frederikshavn Foto: BP
Ishockey Frederikshavn spillede en stor anden periode, som de vandt 1-4 og afgjorde i realiteten kampen.
Rødovre Mighty Bulls – Frederikshavn White Hawks
2-6
(1-0, 1-4, 0-2)

07:20 1-0 Morten Andreassen (Kevin Montgomery)
39:31 2-4 Morten Andreassen (Connor Hardowa, Jannik Karvinen)

23:27 1-1 Jens Henrik Tönjum (Kristoffer Lauridsen)
25:46 1-2 Cameron Spiro (Kristoffer Lauridsen, Simon Gønvaldt)
30:28 1-3 Jens Henrik Tönjum (Henrik Erikson)
34:48 1-4 Nick Olesen (Kristian Jensen, Anthony Deluca)
53:42 2-5 Nick Olsen (Cameron Spiro, Mads Larsen)
54:31 2-6 Kristian Jensen (Rasmus Søndergaard, Anthony Deluca)

Udvisninger:
02:58 Jens Henrik Tönjum, Frederikshavn (Slashing)
05:35 Gorm Topholt, Frederikshavn (Bording)
10:10 Shoma Izumi, Frederikshavn, (Tripping)
13:58 Philip Schultz, Rødovre (Tripping)
24:08 Mads Eller, Rødovre, (Hooking)
32:59 Kevin Montgomery, Rødovre (Cross-checking)
40:43 Cameron Spiro, Frederikshavn (Interference)
40:46 Mads Eller, Rødovre (Delaying the Game)
57:12 Thomas Larsen, Frederikshavn (Hooking)

Skudstatistik: 16-26 (6-6, 5-11, 5-9)

Tilskuer: 818

Som optakt til kampen mod Frederikshavn White Hawks, blev Rasmus Astrup hædret for sin kamp nummer 500, i den røde Mighty Bulls trøje. I dagens anledning, havde Astrup skiftet sit oprindelige trøje nummer 24 ud med nummer 500.

Kampen blev åbnet i højt tempo, hvor der blev afsluttet flittigt. Tre minutter inde i kampen fik hjemmeholdet en mulighed i powerplay, hvor den bedste afslutning kom fra Connor Hardowa, der havde et kvalificeret slagskud.
Gæsterne var netop blevet fuldtallige, da de igen fik to minutter i straffeboksen. Rødovre fik sat sit powerplay bedre op. Matthias Asperup fandt Rasmus Astrup inde foran mål, men hans forsøg blev reddet af gæsternes keeper Thomas Lille.
Umiddelbart inden nordjyderne igen blev fuldt hold, fik Morten Andreassen en perfekt pasning fra Kevin Montgomery, som blev omsat i mål. Efter scoringen lagde Mighty Bulls et massivt pres mod gæsternes mål. Trods flere gode forsøg, lykkedes det ikke af komme yderligere foran.
Midt i perioden fik Rødovre endnu en mulighed i powerplay, men det lykkedes ikke at spille sig frem til scoringsmuligheder.
Seks minutter før pausen, fik hjemmeholdet sin første udvisning, da Philip Schultz fik to minutter for tripping. Et sikkert boksplay holdt nordjyderne fra scoring. Mod slutningen af perioden havde Mads Eller et forsøg på stolpen, og Nicklas Carlsen havde et forsøg, som gik tæt forbi mål. Sidste store mulighed tilfaldt gæsterne, men Stefan Ridderwall præsterede en stor redning, så ”Tyrene” kunne gå til pause med en 1-0 føring, efter en tempofyldt første periode.

Annonce

Frederikshavn kom bedst ud til anden periode, og havde flere nærgående forsøg, som resulterede i en udligning ved Jens Henrik Tönjum tre minutter inde i perioden. Kort efter fik Mads Eller to minutter i straffeboksen for Hooking, og det udnyttede nordjyderne til at bringe sig foran 1-2 på mål af Cameron Spiro. En tung start på anden periode for hjemmeholdet.
Først da der var spillet ti minutter, kom den første reelle chance til Rødovre, da Sebastian Bergholt lagde en præcis diagonal pasning til Rasmus Asperup, men hans forsøg ramte den forkerte side af nettet, i samme angreb havde Jonas Sass en stor mulighed, men uden held.
Frederikshavn fortsatte med at have initiativet, og fik øget til 1-3 ti minutter inde i perioden. Mighty Bulls tog en Time Out, men det ændrede ikke på spillets fordeling. Det blev 1-4 på endnu et powerplay da Kevin Montgomery sad i straffeboksen for Cross-checking. I periodens sidste sekunder, lykkedes det Morten Andreassen at få reduceret til 2-4, efter en anden periode, hvor Frederikshavn havde det spillemæssige overtag.

Tredje periode var netop sat i gang, da gæsterne fik to minutter i straffeboksen. I samme tid fik Mads Eller to minutter for Delaying the Game. I det første angreb i spil fire mod fire, blev Rødovres målmand Stefan Ridderwall skadet i forbindelse med et Frederikshavn angreb, og blev afløst af William Rørth.
Rødovre kom bedre med i tredje periode, og efter et længere RMB pres, slog gæsterne kontra, og øgede til 2-5 ved Nick Olesen, som var alene med William Rørth. Minuttet efter blev det 2-6 på mål af Kristian Jensen som scorede tæt under mål.
Mod kampens slutning fik Rødovre en mulighed i powerplay, men uden resultat. En fortjent sejr til nordjyderne, som spillede en stor anden periode.

 

Kommentarer
Top