Annonce

juleunderholdning med kendte ansigter
hr-skaeg-RC_018_181215_BP.jpg
Tidligere har både Pyrus og Sigurd Barrett stået for juleunderholdning i december måned i Rødovre Centrum og i år er det igen to kendte ansigter der kan ses på scenen. ’Hr. Skæg’ optræder i hverdagene, mens ’Onkel Reje’ kan opleves i weekenderne frem mod jul. Foto: Arkiv
jul i centeret Hr. Skæg og Onkel Reje underholder i Rødovre Centrum i december måned.
Fakta

Hr. Skæg underholder alle hverdage klokken 11 og Onkel Reje kan ses lørdag og søndag klokken 12 og 14.

Rødovre Centrum har for vane at køre de store jule-kanoner i stilling på Festpladsen i december måned og i år er ingen undtagelse. Ligesom sidste år vil det blive den langskæggede DR-profil Hr. Skæg der vil underholde på scenen på Festpladsen i hverdagene frem mod juleaften. I weekenden bliver han afløst af ’Onkel Reje’, der ligeledes er et kendt ansigt fra DR’s Ramasjang.
”Vi vil gerne have børneunderholdning, som børnene kan lide og Hr. Skæg leverer virkelig høj kvalitet. Han er samtidig et kendt ansigt som de fleste kender,” siger centerets marketingdirektør Charlotte Andersen, om begrundelse for valgets af årets juleunderholdning.

Kommentarer
Top