Annonce

Genhør med Falling Hazard
falling-hazard_presse.jpg
alling Hazard har i et par år turneret rundt som Danmarks mest aktive hyldestband for Thin Lizzy med sange fra alle epoker af Thin Lizzys karriere. Bandet består af Theis Henriksen, Janne Stark, Juri Møller Rasmussen og Lars Schmidt. Foto: Presse
musik Thin Lizzy-entusiaster vender lørdag aften tilbage til Rødager Bodega med tekster, der rammer lige i hjertet.

 

Borgere med musikalsk hang til det irske rockband Thin Lizzy kan godt begynde at glæde sig. Lørdag aften indtager det lokalt forankrede band ‘Falling Hazard’ nemlig Rødager Bodega. Bandet er før-
ende fortolkere af den irske rockgruppe og bandet er, siden sidste besøg på Rødager for et år siden, blevet udvidet fra en trio til en kvartet. Den svenske guitarist Janne Stark er blevet en fast del af det københavnske band og bassist Lars Schmidt fortæller, at bandet nu for alvor kan gøre noget ud af guitarharmonierne.
”Thin Lizzys musik er eviggyldig og kan stadig sparke en rigtig god fest i gang. Der kan danses og synges med. Der er tale om sange og musik, som er stærkt vanedannende og iørefaldende med tekster, der rammer lige i hjertet og guitarspil af absolut topklasse,” siger bassist Lars Schmidt.

Annonce

Falling Hazard forventes at gå på scenen klokken 22.

Kommentarer
Top