Annonce

Fire på stribe
RMB_-_HBF_061017_IN-26-of-54.jpg

Metalligaen: Rødovre Mighty Bulls - Herning Bluefox fredag den 6. oktober 2017. #21 Andrey Chistyakov

Andrey Chistyakov sikrede Rødovre Mighty Bulls to point efter straffeslag. Foto: BP
Ishockey Rødovre Mighty Bulls vandt den fjerde kamp på stribe, da det blev til sejr på 3-2 over Gentofte Stars efter straffeslag. Mighty Bulls var bagud 0-2 men kom tilbage mod et defensivt spillende Gentofte Stars.
Rødovre Mighty Bulls – Gentofte Stars
3-2
(0-2, 1-0, 1-0, 0-0, 1-0)

39:47 Jannik Karvinen (Rasmus Astrup, Matthias Asperup)
53:36 2-2 Morten Andreassen (Kevin Montgomery, Anders Schultz)
65:00 3-2 Andrey Chistyakov

06:54 0-1 Louis Blak Olsen (Marlo Koponen, Marko Virtala)
11:21 0-2 Ville Järveläinen (Joonas Riekkinen)

Udvisninger:
06:31 Mads Eller, Rødovre (Hooking)
09:01 Mads Carlsen, Gentofte (Tripping)
32:02 Mads Eller, Rødovre (Roughing) 
39:15 Marlo Koponen, Gentofte (Interference)
51:04 Mads Carlsen, Gentofte (Delaying the Game)

Skudstatistik: 31-19 (5-6, 14-9, 12-3, 0-1)

Tilskuer: 878

Rødovre Mighty Bulls måtte til kampen mod Gentofte Stars, stille op uden Jonas Sass, der i kampen mod Esbjerg fik brud på en finger. Der venter nu en pause på mindst fire uger.
Rødovre stillede også op uden Lasse Mortensen, Rasmus Heine og Philip Schultz som alle er med U-20 landsholdet til WM.

Det blev en lige åbning på kampen, uden den store intensitet. Matthias Asperup, Andrey Chistyakov og Rasmus Asperup havde kvalificerede afslutninger, men Teemu Seppänen i gæsternes mål præsterede gode redninger.
Efter seks minutters spil, fik Mads Eller to minutter for Hooking, og gæsterne brugte kun tyve sekunders powerplay, da Louis Blak Olsen sendte pucken i mål.
Midt i perioden, fik gæsterne to minutters straf, med det lykkedes ikke ”Tyrene” at udnytte overtalssituationen til, at få udlignet.
Gentofte var netop blevet fuldt hold, da det blev 0-2 på mål af Ville Jäveläinen, som udnyttede, at hjemmeholdets defensiv ikke var på plads.
Rødovre havde efterfølgende en lille overvægt i spil, men Gentoftes farlige omstillinger, gav flere farlige situationer foran Rødovres mål.

Annonce

Rødovre kom bedst ud til anden periode, hvor Jannik Karvinen og Nicklas Carlsen havde gode forsøg. Gentofte spillede en kontrolleret defensiv i forsøg på, at holde deres to målsførring.
Otte minutter inden pausen måtte Mads Eller endnu engang i straffeboksen, dømt for Roughing. Gæsterne fik sat et godt powerplay op, og havde flere gode afslutninger, som Gasper Kroselj i Rødovremålet tog sig af.
Kort før periodepausen, fik Gentoftes Marlo Koponen to minutter for Interference, og efter tredive sekunders powerplay, fandt Rasmus Astrup med en præcis pasning Jannik Karvinen, som sendte pucken i nettet til pausestillingen 1-2.
En scoring der gav liv i hallen, efter en anden periode, hvor der i øvrigt ikke var meget at glæde sig over.

Tredje periode var en tro kopi af anden periode. Rødovre var spilstyrende, og gæsterne stod defensivt, men viste farlighed i deres omstillinger.
Det var et massivt pres mod Gentoftes mål, hvor Teemu Seppänen i gæsternes mål, præsterede flere store redninger. Midt i perioden fik gæsterne to minutter i straffeboksen, men ”Tyrene” fik ikke organiseret deres powerplay.
Umiddelbart efter, at Gentofte havde udstået de to minutters straf, fandt Kevin Montgomery med en tværpasning Morten Andreassen som first timede pucken i nettet til 2-2.
Efter udligningen kom der mere fart på kampen, da Gentofte kom længere frem på banen. Der blev ikke scoret yderligere i den ordinære spilletid, så de to hold skulle ud i fem minutters forlængelse. Der skete ikke de store ting i den forlængede spilletid, så kampen skulle afgøres på straffeslag.

Rødovres keeper Gasper Kroselj tog sig af gæsternes første forsøg, hvor efter Matthias Asperup sendte pucken i mål.
Gasper Kroselj tog sig også af gæsternes andet forsøg. Andrey Chistyakov scorede på Rødovres andet forsøg, og sikrede dermed Rødovre en 3-2 sejr. Den fjerde på stribe.

Rødovre spiller igen, onsdag den 27. december kl. 19 hjemme mod Aalborg.

 

 

Kommentarer
Top