Annonce

Falck måtte selv ringe efter hjælp
Damhustorvet_Forulykket_Sygepransport_041217_IN-1-of-3.jpg
Det er endnu ikke gået op for alle, at der ikke længere må køres fra Damhus Boulevard og ind på Damhustorvet. Heldigvis slap Falckredderen med overfladiske skrammer efter turen i 'graven'. Foto: Ian Nielsen
uheld Falckredder slap med knubs efter uheld på Damhustorvet.

Rødovre Kommune åbnede den 1. december en ensrettet sivegade fra Hvidovrevej mod Damhus Boulevard, men det var den forulykkede sygetransporter, der stjal billedet. Begge airbags gik, men falckredderen, der var alene i bilen, kom ikke alvorligt til skade. Falck oplyser til Lokal Nyt, at chaufføren natten til fredag den 1. december både overså skiltning og den høje kantsten på Damhus Boulevard, der er lukket for kørsel mod Damhustorvet.

Kommentarer
Top